Specific FRW

310,00 kr.

4 x 7 x 100 gr.

Varenummer (SKU): D 222082 Kategori:

Beskrivelse

SPECIFIC FRW Weight Reduction – Diætetisk fuldfoder til vægtregulering og diabetes hos katte

SPECIFIC FRW er et afbalanceret diætetisk fuldfoder i form af et vådfoder, der er specielt udviklet til at hjælpe med vægtregulering og understøtte reguleringen af glukoseniveauet hos katte med diabetes mellitus. Dette fuldfoder anbefales også til katte med overvægt, colitis, kronisk diarré, forstoppelse, hyperlipidæmi og cholestasis.

Lavt fedtindhold og højt fiberindhold for et lavt energiindhold

SPECIFIC Weight Reduction har et lavt fedtindhold og et højt fiberindhold, hvilket resulterer i et lavt energiindhold. Selv under en periode med vægtreduktion kan ejeren give katten en større mængde mad, da dette fuldfoder giver en god mæthedsfornemmelse. Dette samtidig med at alle nødvendige vitaminer, minerale og sporstoffer er indeholdt i dette slankefoder.

Omega-3 fedtsyrer til sund hud, pels og bevægelighed

Tilføjelsen af omega-3 fedtsyrer i SPECIFIC FRW understøtter en sund hud og pels hos katten. Disse fedtsyrer kan også bidrage til at forbedre bevægeligheden i leddene hos overvægtige katte.

Komplekse kulhydrater og højt fiberindhold til diabetiske katte

SPECIFIC Weight Reduction indeholder komplekse kulhydrater og et højt fiberindhold, hvilket fremmer en langsom udskillelse af glukose fra kosten. Dette gør det velegnet til katte med diabetes mellitus, da det hjælper med at regulere blodsukkerniveauet.

Højt proteinindhold og L-carnitin til muskelvedligeholdelse

Det relativt høje proteinindhold i SPECIFIC Weight Reduction understøtter vedligeholdelsen af muskelmassen hos katten. Dette fuldfoder giver også en god mæthedsfornemmelse under vægtreduktionsperioden. L-carnitin i fuldfoderet transporterer fedtsyrer ind i mitochondrierne, hvilket stimulerer fedtforbrænding og bidrager til bevaring af muskelmassen.

SPECIFIC Weight Reduction er det ideelle valg til katte, der har brug for vægtregulering og støtte til regulering af glukoseniveauet. Med dens afbalancerede sammensætning og nøje udvalgte ingredienser kan du være sikker på at give din kat den bedste ernæring.

Der er 4 x 7 x 100 gr i en pakning.

Yderligere information

Ingredienser

Svin, hvid fisk, majs, cellulosepulver, vitaminer og sporstoffer (indeholdende chelat sporstoffer), æg, psyllium husk, algemel (kilde til DHA), mineraler, taurin, L-carnitin. Indeholder ikke kunstige farve- eller smagsstoffer

Anbefales ikke til

Unge killinger samt drægtige- og diegivende hunkatte med et højt energibehov

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specific FRW”

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish