SPECIFIC FRD

(1 kundeanmeldelse)

165,00 kr.425,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Slanke diæt til katte.

Reduceret energiindhold

Reduceret fedtindhold

Forhøjet fiberindhold (opløselige og uopløselige fibre)

Let forhøjet indhold af mineraler og fedtopløselige vitaminer

SPECIFIC™ FRD (Weight Reduction) er en meget velsmagende fuldfoderdiæt til voksne tykke katte under vægttab.

SPECIFIC™ FRD (Weight Reduction) slankefoder har et højt indhold af fibre og et lavt indhold af fedt og energi. Sammensætningen gør, at katten taber sig uden at føle sig meget sulten, foderet er derfor velegnet til en tyk kat.

På trods af det reducerede indhold af energi er diæterne sammensat således, at din kat med garanti får alle de vitaminer og mineraler, som den har behov for.

Da disse diæter er udviklet til at dække specielle behov hos katte, kan SPECIFIC™ FRD (Weight Reduction) udelukkende købes hos dyrlæger, og diæterne skal bruges i samråd med dyrlægen. Medmindre dyrlægen anbefaler andet, bør SPECIFIC™ FRD (Weight Reduction) diæterne være den eneste ernæringskilde til tykke katte.

Detaljer

Behandling af tykke katte er baseret på at give dem et foder, der tilfører dem mindre energi, end de forbruger. Som en rettesnor anbefales det, at katten får 60-65% af den mængde energi, som dens vægt berettiger til. Det reducerede indhold af fedt og det øgede indhold af fibre i SPECIFIC™FRD (Weight Reduction) er med til at reducere energiindholdet pr. 100 g foder. Dette betyder, at ejeren relativt kan fodre katten med samme mængde foder som tidligere, og samtidig sikres det, at katten opnår en tilfredsstillende mæthedsfornemmelse.

For at opnå succes i et vægtreduktionsprogram er det vigtigt, at ejeren er motiveret og udelukkende fodrer restriktivt med SPECIFIC™ FRD (Weight Reduction). Ejeren skal være tålmodig og vedholdende. Opnåelse af den ønskede vægt vil mindst tage et par måneder. Katte må ikke fastes i forbindelse med vægtreduktion og vægttabet skal ske gradvist, idet for hurtigt vægttab hos katte kan resultere i leverproblemer.

Når den ønskede vægt er opnået og har været stabil i nogle uger, anbefales det, at katten over nogle dage skiftes over på SPECIFIC™ FXD (Adult). Når den ønskede vægt er nået, er det vigtigt at fortsætte med at veje katten regelmæssigt og justere fodermængden, så katten ikke bliver tyk igen.

Specific FRD anbefales også ved sukkersyge hos katte.

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

NB: Der kommer ikke fragt på 6 kg Specific foder, når du bestiller det.

 

Yderligere information

Vægt 250 g
Ingredienser:

Kød og animalske produkter • Fisk og fiskeprodukter • Cellulosepulver • Korn • Æg og ægprodukter • Plantago psyllium husk • Mineraler • L-carnitin

Ved forstoppelse

Nogle mave-tarm-problemer som f.eks. forstoppelse og diarrétilstande, som skyldes colitis, bedres, når katten får en diæt med et højt indhold af fiber. Derfor ordinerer dyrlægen SPECIFIC™ FRD/FRW (Weight Reduction), fordi denne diæt har et øget indhold af opløselige og uopløselige fibre, som er med til at dæmpe irritationen i tyktarmen, normalisere tarmbevægelserne, og som suger væske, så afføringen får normal konsistens.

Diabetes mellitus – Sukkersyge hos kat.

Hvad er sukkersyge hos kat? Sukkersyge (diabetes mellitus) er en tilstand, hvor indholdet af glukose (sukker) i blodet er forøget pga. mangel på insulin. Insulin er et hormon, som gør glukose i stand til at komme ind i kroppens celler. Cellerne bruger glukose som energikilde. Pga. manglen på insulin kan glukosen ikke komme ind i cellerne, og indholdet af glukose i blodet stiger. Cellerne vil begynde at bruge protein og fedt som energikilder. Dette får katten til at spise mere, men samtidig kan dyret alligevel tabe sig i vægt, fordi foderet ikke udnyttes optimalt. Hvis din kat har sukkersyge, har den en reduceret evne til at udnytte glukose som energikilde. Årsager til sukkersyge hos katte: •Alder Ældre dyr udvikler oftere sukkersyge end yngre dyr. •Køn Kastrerede hankatte udvikler hyppigere diabetes mellitus end hunkatte. •Vægt Overvægtige dyr har en øget risiko for at udvikle sukkersyge. •Race Siameser og burmeser katte menes at være genetisk disponerede. •Medicin Visse typer af medicin som f.eks. prednisontabletter og hormonindsprøjtninger kan øge risikoen.

1 anmeldelse af SPECIFIC FRD

  1. Kirsten Bertelsen (verificeret ejer)

    Ingen problemer

Tilføj en anmeldelse af varen

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish