Leveringsbestemmelser

Nedenstående betingelser gælder for alle ordrer hos Gærum Dyreklinik. Andre aftaler skal foreligge skriftligt. Specielle betingelser fra købers side, specificeret i købers ordre, er ikke gældende for handelsforholdet, med mindre vi har givet vort skriftlige tilsagn.

Kontrakter.
Aftaler med Gærum Dyreklinik kan indgåes på dansk.

Bestilling.
Der kan bestilles varer via vores hjemmeside.

Aftale indgåelse.
Aftale er indgået når vi har ekspederet ordren.

Opbevaring.
Det er kundens pligt at opbevare kvitteringen / fakturaen.

Ændringer.
Det er muligt at få ændret i det bestilte ved at sende en E-mail til [email protected]

Betaling.

Din betaling hæves først, når det bestilte er pakket og klar til afsendelse.

Kortbetaling.
Hvis andet ikke er nævnt vil beløbet blive trukket i DKK.

Kredit via Viabill.
Ved ViaBill som betalingsvalg: Det skyldige beløb kan alene betales med frigørende virkning til ViaBill, som fremsender en særskilt opkrævning til din e-mail. Betaling kan ikke ske ved modregning af krav, der udspringer af andre retsforhold

Levering.

Alle varer sendes med GLS eller andet fragtfirma.
Lagervarer sendes så vidt muligt samme dag som de er bestilt. Hvis det leverede ikke svarer til fakturaen skal Gaerum Dyreklinik have besked i rimelig tid efter modtagelsen af varerne, da det ellers vanskeliggør efterforskningen, og dermed også muligheden for at finde en evt. fejlkilde.

Den normale leveringstid er 1 til 5 hverdage.

Produkter, hvor der er markeret mulighed for ekspreslevering og du vælger denne leveringsmulighed er leveringstiden 1-2 hverdage.

Fragt.
Gærum Dyreklinik sender pakker med GLS eller andet fragtfirma i Danmark.

Forbehold.

Prisen på bestillingstidspunktet er den gældende pris for købet. Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Reklamationsret.
Med mindre andet er aftalt, er der 2 års reklamationsret på produkter købt hos Gærum Dyreklinik. I de tilfælde hvor det på hjemmesiden fremgår, at der er reklamationsret længere end 2 år, er dette fabriksgaranti, som er stillet af producenten.

Skulle en vare gå i stykker ved normalt brug, sendes den så vidt muligt i original emballage med alt tilbehør og manualer, samt en kopi af fakturaen og en fejlbeskrivelse til Gærum Dyreklinik, som så formidler reparationen af varen. Hvis der konstateres fejl repareres varen eller ombyttes og sendes uden leveringsomkostninger tilbage til kunden. De fleste af vores produkter er omfattet af producentgaranti, hvilket betyder at det er producenten som står for evt. ombytning/garanti. Derfor skal vi kontaktes inden returnering.

Hvis produktet eller emballage og anden indpakning ikke kan leveres tilbage kan der ikke gives erstatning.

Returnering af varer (Fortrydelsesret).

Fjernsalg
Varer som ikke er specialfremstillede og som stadig er i samme stand/mængde som modtaget og ikke taget i brug, kan returneres inden 14 dage fra varens modtagelse. Der vil så blive foretaget en refusion af din betaling på det kort du brugte ved købet indenfor 5 arbejdsdage.
For at returretten skal være gældende skal varen returneres i original emballage og må ikke være taget i brug. Er De usikker på om De kan afprøve varen uden at miste Deres returret, så skriv til os. Det er ikke muligt at returnere varer hvor forseglingen er brudt eller emballagen ikke er 100% intakt. Varer sendt tilbage til Gærum Dyreklinik på efterkrav, vil blive nægtet modtaget. Det er kun muligt at sende varen til os. Det er et krav for at kunne returnere en købt vare, at du kontakter os angående returneringen på forhånd. Kontakt os meget gerne pr. mail. Fragten vedrørende returneringen dækker du selv.

NB: Alle lægemidler er undtaget fortrydelsesretten, jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, nr. 4 og 5.. Desuden kan foder, fodermidler, fodertilskud og lignende beregnet til konsumering ikke returneres. Produkter som sendes på køl kan heller ikke returneres.

Emballering.
Hvis De på nogen måde er usikker på, hvordan en vare emballeres korrekt, så kontakt os inden De sender varen. I yderste tilfælde kan en kunde gøres erstatningspligtig, hvis varen emballeres uforsvarligt.

Ansvarsbegrænsning og forbehold.
Der tages forbehold for prisstigninger, force majeure, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl.

Et erstatningskrav overfor Gærum Dyreklinik kan ikke overstige faktura beløbet for den solgte genstand.
Gærum Dyreklinik har i intet tilfælde ansvar for driftstab, tabt fortjeneste eller andet indirekte eller afledt tab.

Specielt for lægemidler:

Bemærk! For at købe lægemidler skal du være fyldt 15 år og have eget elektronisk købekort. Derfor er ikke muligt at betale med Mastercard Debit, Visa mobil, Nordea Pay og Visa Electron ved køb af produkter, der er markeret som lægemidler. Her skal du bruge Visa/Dankort. Bruger du andre kort kontakter vi dig inden orderen bliver ekspederet.

Opfølgning E mail (Review):

Når du accepterer handelsbetingelserne siger du også ja til at modtage en opfølgende e mail 2-3 uger efter købet, hvor vi spørger ind til din oplevelse af produktet. Vi sender kun den ene mail efter købet og det er frivilligt om du vil besvare den.

da_DKDanish