Specific FOW-HY

310,00 kr.

4 x 7 x 100 gr

Ikke på lager

Varenummer (SKU): D 222062 Kategori:

Beskrivelse

SPECIFIC FOW-HY: Hypoallergen diæt til katte med fødevareallergi og atopi

SPECIFIC FOW-HY Allergen Management Plus er en komplet balanceret hypoallergen diæt, der er specielt udviklet til katte med fødevareallergi og atopi. Denne diæt er baseret på ris og hydrolyseret laks og indeholder unikt høje niveauer af fedtsyrerne EPA, DHA og GLA, som er vigtige for optimal støtte af katte med disse allergiske lidelser.

Egenskaber og fordele

  • Kan anvendes som eliminationsdiæt til katte med allergisk dermatitis forårsaget af atopi, foderallergi, loppeallergi eller kombinationer af disse allergier.
  • Velegnet til katte med sygdomme i mave-tarm-kanalen forårsaget af foderallergi eller foderintolerance, herunder kronisk inflammatorisk tarmsygdom (IBD) og colitis.
  • Hjælper med at lindre symptomer på mave-tarm-problemer som diarré, opkast og flatulens, der skyldes malabsorption og fordøjelsesproblemer, EPI (eksokrin pankreasinsufficiens) og akut gastroenteritis.
  • Effektiv til behandling af andre hudlidelser, der er påvirket af fedtsyrer og næringsstoffer.
  • Indeholder hydrolyseret lakseprotein med høj fordøjelighed for at minimere risikoen for allergiske reaktioner.
  • Unikt højt indhold af EPA og DHA (omega-3 fedtsyrer) fra fiskeolie og GLA (omega-6 fedtsyre) fra hjulkroneolie, som kan påvirke immunresponset og støtte hud- og pelstilstanden hos katte med atopi.
  • Let fordøjelige ingredienser gør diæten velegnet til katte med tyndtarmsdiarré.
  • Hjælper med at opretholde sunde urinveje med en urin pH under 6,4.
  • En komplet afbalanceret diæt, der opfylder de ernæringsmæssige behov hos både katte i vækst og voksne katte. Velegnet til killinger.

SPECIFIC FOW-HY er den ideelle diæt til katte med fødevareallergi og atopi, der kræver en hypoallergen diæt med høje niveauer af essentielle fedtsyrer for at opnå optimal sundhed og trivsel.

Der er 4 x 7 x 100 gr i en pakke.

Yderligere information

Vægt 2800 g
Anbefales til

Ris, hydrolyseret lakseprotein, ris protein, solsikkeolie, fiskeolie, mineraler, vitaminer og sporstoffer (indeholdende chelat sporstoffer), psyllium husk, sukker, kulhydrat, taurin, hjulkroneolie, methionine, Indeholder ikke kunstige farve- eller smagsstoffer.

Anbefales ikke til

Katte med immundefekter Katte med koagulationsabnormiteter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specific FOW-HY”

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish