SPECIFIC FOD

(1 kundeanmeldelse)

220,00 kr.675,00 kr.

Specifik FOD (Skin and Joint Support)

 

Varenummer (SKU): 221083 Kategorier: ,

Beskrivelse

Har du en allergi kat ?

Vi anbefaler følgende foder ved loppeallergi, atopisk allergi og kombinationer af allergier:

SPECIFIC™ FOD (Skin & Joint Support)

  • Meget højt indhold af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA.
  • Højt indhold af omega-6 fedtsyren GLA.
  • Relativt højt fedtindhold.
  • Forhøjet indhold af A-vitamin, E-vitamin, B-vitamin komplex, zink og selen.
  • Høj fordøjelighed.
  • Meget velsmagende.

Huden er kroppens største organ med et aktivt stofskifte og et stort behov for næringsstoffer. Det forhøjede indhold af polyumættede fedtsyrer, B-vitamin komplex, A-vitamin, E-vitamin, zink og selen i SPECIFIC™FOD (Skin & Joint Support) fremmer hudens sundhed og giver en flot blank pels.

Det absolutte indhold af omega-3 fedtsyrer og omega-3 : omega-6 forholdet i SPECIFIC™ FOD (Skin & Joint Support) er meget højt sammenlignet med kommercielt kattefoder. Ud over at omega-3 fedtsyrer har gavnlig effekt på allergiske hudlidelser, har mange studier også påvist, at forhøjet indtagelse af omega-3 fedtsyrer har gavnlig effekt på svækkelse i forbindelse med cancer, tumorer, nyresygdomme og immunrelaterede lidelser samt inflammatoriske tilstande så som f.eks. gigt og tyktarmskatar.

Detaljer

SPECIFIC™ FOD (Skin & Joint Support) indeholder store mængder af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA fra fisk samt omega-6 fedtsyren GLA, som stammer fra hjulkroneplanten. Disse omega-3 og omega-6 fedtsyrer påvirker immunforsvaret og dæmper immunsystemets “overreaktion”.

SPECIFIC™ FOD (Skin & Joint Support) er også velegnet til katte med gigt.

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

 

Yderligere information

Vægt N/A
Ingredienser:

Korn • Vegetabilsk proteinekstrakt • Æg og ægprodukter • Olie og fedtstoffer • Fisk og fiskeprodukter • Cellulosepulver • Mineraler • Hydrolyseret vegetabilsk protein • Plantago psyllium husk

Arthritis, gigt hos katte.

Hvad er arthritis, gigt hos katte? Arthritis helt korrekt kaldet osteo arthritis er en fremadskridende sygdom, som nedbryder leddene. Leddene bliver betændte, og ledbrusken mellem leddene nedbrydes, hvilket giver smerte, nedsætter bevægeligheden i leddene og mindsker dyrets lyst til at bevæge sig. De led, som oftest påvirkes, er hofter, knæ, albuer og ryg. Hvis sygdommen ikke bliver behandlet, vil betændelsen og nedbrydningen af leddet/leddene fortsætte og med tiden resultere i varige skader. Dette vil give katten endnu flere smerter og resultere i yderligere nedsat smidighed i leddene. Det er derfor vigtigt, at katten kommer i behandling, hvilket kan forbedre dens livskvalitet betydeligt. Faktorer der øger risikoen for arthritis Alle katte kan udvikle arthritis, men de mest udsatte er: · Katte der er ældre end 5 år · Katte med arvelige anlæg · Store katteracer Behandling og kontrol af arthritis, gigt hos katte. Nogle fedtsyrer er gavnlige for katte med arthritis Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA fra fisk og omega-6 fedtsyren GLA fra hjulkroneplanten kan lindre symptomerne på arthritis hos katte. I modsætning til omega-3 fedtsyren ALA fra hørfrø og sojaolie, som bruges i nogle diæter, kan EPA og DHA bruges af kroppen med det samme, hvilket betyder, at de er meget effektive. Hvordan virker det? EPA, GLA og DHA dæmper inflammation, mens EPA og DHA også dæmper nedbrydningen af ledbrusken. Hvis diæten indeholder EPA og DHA, kan det efter et stykke tid medvirke til, at katten kan klare sig med en lavere dosis af smertestillende medicin. Dette skal dog besluttes i samråd med dyrlægen.

1 anmeldelse af SPECIFIC FOD

  1. Helle (verificeret ejer)

    Gærum Dyreklinik er et dejligt sted altid gode råd og vejledning .. .. Men dem der har sender foder ud er ikke nogen jeg vil anbefale Dechra…

Tilføj en anmeldelse af varen

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish