Specific CXW hundefoder til voksne hunde

132,00 kr.

6 x 300 gr. Specific CXW

Varenummer (SKU): D 032069 Kategori:

Beskrivelse

Dette hundefoder er lavet af gode råvarer og ikke kun slagteriaffald. Udviklet med ekspertise af medicinalkoncernen Dechra.

Afbalanceret hundefoder, der opfylder det daglige behov for sund ernæring hos voksne hunde af små/mellemstore/store racer.

Hjælper med at vedligeholde et stærkt og sundt immunsystem på grund af det afbalancerede indhold af protein og vitaminer i dette hundefoder.

Foderets optimale sammensætning dækker behovet fuldt ud for voksne hunde af små/mellemstore og store racer. Hunden sikres en sund fordøjelse og et godt velbefindende på grund af råvarenes høje kvalitet i dette hundefoder.

Sikrer sund hud og pels på grund af det høje indhold af omega-3 fedtsyrer.

Små mængder afføring på grund af hundefoderets høje fordøjelighed.

Specifik CXW

Specifik CXW (Adult) Vådfoder til voksne hunde.

Et meget velsmagende hundefoder.

Foderpillen er nøje tilpasset til voksne hunde af små/mellemstore/store racer.

SPECIFIC™ CXW (Adult) er en velsmagende og letfordøjeligt foder til raske, voksne hunde af små/mellemstore/store racer. Det sikrer, at din hund får alle de korrekte mængder af proteiner, vitaminer og mineraler gennem hele dens voksne liv.

SPECIFIC™ CXW (Adult) gør, at din hunds hud og pels holdes sund og smuk, og tænder og knogler sunde og stærke.

SPECIFIC™ CXW (Adult) er et perfekt hundefoder til hunde som er udvokset.

HAR DU SPØRGSMÅL OM SPECIFIC CXW , KAN DU STILLE DEM HER>

 

 

Yderligere information

Specific dyrlægens hundefoder

SPECIFIC hundefoder – 6 helt specifikke grunde til at vælge SPECIFIC hundefoder. SPECIFIC´s foderprogram består af et komplet sortiment, som dækker alle aspekter i din hund´s liv.Det betyder, at du med SPECIFIC hundefoder er sikker på, at din hund opnår en optimal ernæring som både hvalp, voksen og seniorhund, og at du altid vil kunne finde en SPECIFIC diæt, som passer til netop din hund. Alle SPECIFIC produkter har en rigtig god smag. Smagen har stor betydning, for kun hvis din hund kan lide foderet, kan den få det fulde udbytte af det. Den gode smag betyder også, at det er nemt for dig at skifte fra et andet foder til SPECIFIC og at skifte mellem de forskellige SPECIFIC diæter. Alle SPECIFIC produkter har en høj fordøjelighed. Det betyder, at hunden skal fodres med en mindre mængde foder, hvilket medfører en mindre mængde afføring. Dette gør samtidig SPECIFIC meget økonomisk i brug. SPECIFIC produceres af en farmaceutisk virksomhed.Det betyder, at man drager fordel af Dechra´s lange tradition for videnskabelig udvikling, kontrol og undersøgelser. Diæterne er udviklet og optimeret ud fra den seneste viden inden for ernæring af hund og kat. SPECIFIC hundefoder fås kun hos dyrlæger. SPECIFIC sælges kun gennem dyrlæger for at sikre, at dyreejere altid får den optimale rådgivning omkring ernæring af både syge og raske dyr. Opskriften på SPECIFIC hundefoder er altid fuldstændig den samme. Dette gælder naturligvis også for den høje kvalitet af råvarer. Det betyder, at du kan være sikker på et ensartet produkt af samme høje kvalitet, hver gang du køber SPECIFIC hundefoder.

Ingredienser:

Korn • Fisk og fiskeprodukter • Vegetabilsk proteinekstrakt • Olie og fedtstoffer • Hydrolyseret svineprotein • Gær • Mineraler • Æg og ægprodukter • Fructo oligo saccharider • L-carnitin

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specific CXW hundefoder til voksne hunde”

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish