Porus® One

219,00 kr.

Varenummer (SKU): D 043763 Kategori:

Beskrivelse

Porus® One – som hjælp til at understøtte sunde nyrer hos katte

Porus® One er et selektivt, kulbaseret adsorberende stof der absorberer proteinholdige biprodukter – de såkaldte prækursorer for uræmiske toksiner.
Katte lider ofte af kronisk nyresygdom (CKD), og uræmiske toksiner kan spille en rolle i, hvordan sygdommen udvikler sig1. Der henvises også til uræmiske toksiner (f.eks. indoxylsulfat) som stoffer, der dannes i selve kroppen, og som kan give nyreskader. Forskning har vist, at mængden af indoxylsulfat øges, efterhånden som nyrefunktionen nedsættes hos mennesker hunde og katte2.
Porus® One er en selektiv adsorber af uræmiske toksiner og indeholder Renaltec®, der er små, sorte, homogene kugler med en diameter på mellem 0,1 og 0,3 mm. Hver enkelt kugle har en glat overflade og adskillige porer, som muliggør adsorption. Adsorberende prækursorer af uræmiske toksiner udskilles med afføringen uden at blive nedbrudt eller ophobet i kroppen.
​​​​​​
Porus® One smager og dufter ikke af noget særligt og gives dagligt. For at gøre administrationen nemmere og sikre indtaget blandes Porus® One i en lille smule vådfoder eller i en fugtig snack.

Flere oplysninger kan findes på https://www2.dechra.dk/e/877972/da-/2drxvhg/604288279?h=CsRgjatAAoZYqgDkWzf69L5lH6O3LmkTTIww3L4Vvl8

Porus® One er nem at bruge

1 brev Porus One (500 mg) blandes med vådfoder.

Porus One er smags- og duftneutral og accepteres derfor som regel af katten, når det gives sammen med foderet.

Der er 30 pulvere a 500 mg i en pakke.

Yderligere information

Vægt 200 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Porus® One”
error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish