Specifik C-Bio-W

262,50 kr.

4 x 5 x 150 gr. Specific C-Bio-W Organic with Beef

Økologisk foder til hund

Varenummer (SKU): D 212102 Kategori:

Beskrivelse

Certificeret økologisk hundefoder til din hund.

Høj fordøjelighed: Høj kvalitet og letfordøjelige ingredienser sikrer en optimal optagelse af næringsstoffer fra kosten, samtidig med at mængden af afføring reduceres.

Optimal ernæring: De letfordøjelige og afbalancerede næringsstoffer giver den voksne hund alle de næringsstoffer som er nødvendige for et sundt liv.

Spelt: Den største kulhydratkilde er spelt (Triticum spelta) fra kontrolleret økologiske produktion, så du er sikret et økologisk hundefoder.

Certificeret økologisk: af Østrig Bio Garantie: Mindst 95% af ingredienserne er af kontrollerede, certificeret økologisk oprindelse. SPECIFIC ™ Organic er certificeret af Østrig Bio Garantie, den østrigske myndighed for kontrol med økologisk landbrug og produktion.

HAR DU SPØRGSMÅL OM SPECIFIC C-Bio-W, KAN DU STILLE DEM HER>

 

 

Yderligere information

Specific dyrlægens hundefoder

SPECIFIC hundefoder – 6 helt specifikke grunde til at vælge SPECIFIC hundefoder. SPECIFIC´s foderprogram består af et komplet sortiment, som dækker alle aspekter i din hund´s liv.Det betyder, at du med SPECIFIC hundefoder er sikker på, at din hund opnår en optimal ernæring som både hvalp, voksen og seniorhund, og at du altid vil kunne finde en SPECIFIC diæt, som passer til netop din hund. Alle SPECIFIC produkter har en rigtig god smag. Smagen har stor betydning, for kun hvis din hund kan lide foderet, kan den få det fulde udbytte af det. Den gode smag betyder også, at det er nemt for dig at skifte fra et andet foder til SPECIFIC og at skifte mellem de forskellige SPECIFIC diæter. Alle SPECIFIC produkter har en høj fordøjelighed. Det betyder, at hunden skal fodres med en mindre mængde foder, hvilket medfører en mindre mængde afføring. Dette gør samtidig SPECIFIC meget økonomisk i brug. SPECIFIC produceres af en farmaceutisk virksomhed.Det betyder, at man drager fordel af Dechra´s lange tradition for videnskabelig udvikling, kontrol og undersøgelser. Diæterne er udviklet og optimeret ud fra den seneste viden inden for ernæring af hund og kat. SPECIFIC hundefoder fås kun hos dyrlæger. SPECIFIC sælges kun gennem dyrlæger for at sikre, at dyreejere altid får den optimale rådgivning omkring ernæring af både syge og raske dyr. Opskriften på SPECIFIC hundefoder er altid fuldstændig den samme. Dette gælder naturligvis også for den høje kvalitet af råvarer. Det betyder, at du kan være sikker på et ensartet produkt af samme høje kvalitet, hver gang du køber SPECIFIC hundefoder.

Ingredienser

Svinekød *, oksekød * (16%), kylling *, spelt * (2%), rapsolie *, ris, mineraler, vitaminer og sporstoffer. Indeholder ingen kunstige antioxidanter, farver eller smagsstoffer. * Kontrollerede, certificeret økologisk oprindelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specifik C-Bio-W”

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish