Specific Endocrine Support CED-DM

530,00 kr.670,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

NY OPSKRIFT, DER GIVER BEDRE ERNÆRINGSMÆSSIG STØTTE TIL HUNDE MED DIABETES MELLITUS.

Reduceret indhold af kulhydrater. Indeholder komplekse kulhydrater med lavt glykæmisk indeks (GI) såsom havre, ærtestivelse og linser (hvede er udelukket) og sammen med fraværet af simple sukkerarter, reduceres blodsukkertoppene efter fodring hos hunde med diabetes mellitus (DM).

Foderet indeholder fermenterbare fibre, der kan forsinke nedbrydningen af kulhydrater og bidrage til et mere gunstigt mikrobiom i mavetarmkanalen.
Noget, der understøtter hunde med diabetes, som ofte kan have ændringer i mikrobiomets sammensætning.

Unikt højt indehold af omega-3 fedtsyrer fra krill, fisk og alger, der understøtter den naturlige antiinflammatoriske proces og øger insulinfølsomheden. Dette er vigtigt hos hunde med diabetes.

SPECIFIC ENDOCRINE SUPPORT CED-DM

Foderet giver også næringsmæssig støtte til hunde med pancreatitis gennem et tilpasset fedtindhold og et relativt højt niveau af omega-3 fedtsyrer.

Disse egenskaber fremmer et normalt niveau af triglycerider i blodet.

CED-DM indeholder høje niveauer af naturlige antioxidanter såsom A- og E-Vitamin og frugtekstrakter.
Disse neutraliserer reaktive syreforbindelser (ROS) og reducerer oxidativ stress, hvilket har en stor betydning for mekanismerne ved diabetes og i udviklingen af komplikationer.

Et øget proteinniveau betyder, at mængden af fedt og kulhydrater i foderet kan reduceres, hvilket understøtter opretholdelsen af den ideelle vægt. Proteinet kommer fra bæredygtige marine kilder af højeste kvalitet (frisk fisk, MSC fiskemel, hydrolyseret lakseprotein, Antarktisk krill).

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specific Endocrine Support CED-DM”

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish