Specific CGW

(5 kundeanmeldelser)

135,00 kr.

6 x 300 gr. Specific CGD

Varenummer (SKU): D 032084 Kategori:

Beskrivelse

Specific CGW er et vådfoder.

Optimalt foder til en gammel hund.

Foderets særlige sammensætning og det lavere indhold af fedt hjælper den

ældre hund til at bevare sin idealvægt og forebygger overvægt.

For at sikre hunden et trygt og sundt liv som senior og for at forebygge nyre- og hjerteproblemer er indholdet af protein, fosfor og natrium reduceret.

Øget indhold af fiber, hvilket giver en gammel hund en mæthedsfornemmelse og nedsætter risikoen for forstoppelse.

Et afbalanceret indhold af omega-6 og omega-3 fedtsyrer forbedrer immunsystemet og nedsætter risikoen for hud- og ledproblemer. Giver sund hud og pels og gavner nyrefunktionen.

En velsmagende diæt til senior hunde af små/mellemstore/store racer fra ca. 7 års alderen.

SPECIFIC™ Senior CGW er en optimal diæt, hvis du vil din hund af en lille/mellemstor/stor race det bedste i dens tredje alder. Perfekt foder når din hund bliver gammel.

HAR DU SPØRGSMÅL OM SPECIFIC CGD, KAN DU STILLE DEM HER>

 

 

Yderligere information

Specific dyrlægens hundefoder

SPECIFIC hundefoder – 6 helt specifikke grunde til at vælge SPECIFIC hundefoder. SPECIFIC´s foderprogram består af et komplet sortiment, som dækker alle aspekter i din hund´s liv.Det betyder, at du med SPECIFIC hundefoder er sikker på, at din hund opnår en optimal ernæring som både hvalp, voksen og seniorhund, og at du altid vil kunne finde en SPECIFIC diæt, som passer til netop din hund. Alle SPECIFIC produkter har en rigtig god smag. Smagen har stor betydning, for kun hvis din hund kan lide foderet, kan den få det fulde udbytte af det. Den gode smag betyder også, at det er nemt for dig at skifte fra et andet foder til SPECIFIC og at skifte mellem de forskellige SPECIFIC diæter. Alle SPECIFIC produkter har en høj fordøjelighed. Det betyder, at hunden skal fodres med en mindre mængde foder, hvilket medfører en mindre mængde afføring. Dette gør samtidig SPECIFIC meget økonomisk i brug. SPECIFIC produceres af en farmaceutisk virksomhed.Det betyder, at man drager fordel af Dechra´s lange tradition for videnskabelig udvikling, kontrol og undersøgelser. Diæterne er udviklet og optimeret ud fra den seneste viden inden for ernæring af hund og kat. SPECIFIC hundefoder fås kun hos dyrlæger. SPECIFIC sælges kun gennem dyrlæger for at sikre, at dyreejere altid får den optimale rådgivning omkring ernæring af både syge og raske dyr. Opskriften på SPECIFIC hundefoder er altid fuldstændig den samme. Dette gælder naturligvis også for den høje kvalitet af råvarer. Det betyder, at du kan være sikker på et ensartet produkt af samme høje kvalitet, hver gang du køber SPECIFIC hundefoder.

Ingredienser:

Korn • Olie og fedtstoffer • Fisk og fiskeprodukter • Vegetabilsk proteinekstrakt • Mælk og mælkeprodukter • Roefiber • Hydrolyseret svineprotein • Mineraler • Æg og ægprodukter • Gær (kilde: mannan oligo saccharider) • L-carnitin

5 anmeldelser af Specific CGW

 1. Marianne M. (verificeret ejer)

  En gammel, stor hund med en sart gane, spiser glad og gerne dette produkt sammen med sit faste foder

 2. Jasmine Cecillie Coco Junker (verificeret ejer)

  Super

 3. Hanne (verificeret ejer)

  Min 12-årige papillon, som netop har fået fjernet en del tænder, har siden operationen gladeligt spist dette foder sammen med sit opløste tørfoder. Og hans fordøjelse og afføring er stadig i orden.

 4. Hanne B. (verificeret ejer)

  Har fodret med dette produkt siden juli måned og min gamle Papillon trives rigtig godt med det.

 5. Dorthe (verificeret ejer)

  Min hund er begyndt at tabe sig.har fået en utrolig smuk pels og mere energi. Det lever helt klart op til mine forventninger. ☺

Tilføj en anmeldelse af varen

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish