Tilbud

Equistro Kerabol Biotin

(7 kundeanmeldelser)

Original price was: 480,00 kr..Current price is: 455,00 kr..

1 kg Equistro Kerabol Biotin Biotin og zink til heste

7 på lager

Varenummer (SKU): EQ 110290 Kategori:

Beskrivelse

Anvendelse af biotin til heste:

Tilførsel af biotin til en hest med hov, hud og pelsproblemer har vist sig effektiv og er velgennemprøvet. Tilførsel af 15 – 20 mg biotin dagligt til en hest på 500 kg er tilstrækkeligt til 2 ud af 3 heste med flossede hove af dårlig hornkvalitet. Der kan forventes fuldstændig heling af hovene, hvis der anvendes biotin i op til 6 måneder. Hos en ud af tre heste er det mindste man kan forvente en tydelig forbedring af hovens hornkvalitet. Som en ekstra bonus bliver hestens hud og hårkvalitet kraftigt forbedret.

Biotinets kvalitet:

Pulverprodukter af biotin, hvor råmaterialerne ikke er optimeret og med forskellig partikelstørrelse kan ikke over den lange periode forventes, at give hesten den optimale dosis biotin.

Equistro Kerabol Biotin indeholder tørrede råmaterialer med en uniform partikelstørrelse og produktionen overvåges løbende for at opretholde den høje kvalitet i biotinet.

Zink er også nødvendig ved dårlige hove:

Udover biotin indeholder Equistro Kerabol Biotin også zink i en biologisk lettilgængelig form. Zink har som biotin stor betydning for hornkvaliteten, hvorfor dette mineral også bør findes i en biotinblanding, der anvendes med henblik på at forbedre hestens hove.

Equistro Kerabol Biotin kombinerer biotin og zink, der giver hesten en fin skinnende pels, gode hove med elastisk hornkvalitet.

Daglig dosis: Hest 500 kg: 15 gr. Dagligt. Føl 7,5 gr. Dagligt Mellemstore heste som Haflinger, nordbagger 7,5 gr dagligt Små heste som Islænder, shetlænder 5 gr. Dagligt. Produktet kan gives både i hestens foder eller i drikkevandet. Sammensætning: Glucose, vitamin og sporstoffer.

Indholdsanalyse: Råprotein 0.0% Råfedt 0.0% Fibre 0.0% Råaske 0.9% Calcium 0.8% Fosfor 0.0%

Tilsætning pr kg: Biotin, tørret, 1,500,000mcg – zinc: 5,400mg

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

 

Yderligere information

Vægt 1000 g

7 anmeldelser af Equistro Kerabol Biotin

 1. Anja Larsen (verificeret ejer)

  E

 2. Anja Larsen (verificeret ejer)

  Picasso har siden sidste sommer fået Kerabol, fordi hans Hove heletiden flækkede, det har været med rigtig god virkning. Han skal sikkert have det altid, men i længden er det bedre for ham og for min pengepung ( smed)?
  Jeg anbefaler det til alle..
  Smeden anbefalede mig at prøve med Kerabol.

 3. Katrine (verificeret ejer)

  God service og levering.

 4. Mai (verificeret ejer)

  Super hurtig levering

 5. Anita B. (verificeret ejer)

  Virker rigtig godt

 6. Ellen A. (verificeret ejer)

  Min hest havde for et halvt år siden meget dårlig hovkvalitet. Smeden anbefalede Kerabol. Det tager ½ års tid før man får det fulde udbytte af produktet. Nu har min hest stærkere hove end den har haft i flere år. Jeg vil ikke undvære Kerabol for fremtiden.

 7. Christa D. (verificeret ejer)

  Hurtigt nemt og altid god service . Varm anbefaling herfra

Tilføj en anmeldelse af varen

Du kunne også være interesseret i...

 • Equidura

  Equidura Hovbalsam

  105,00 kr.
error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish