Equivet Slipper

(2 kundeanmeldelser)

544,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Til hovbehandling af heste.

Anvendelse: Sikrer rene, beskyttede forhold i forbindelse med behandling (hovbyld, m.m.)

Beskyttelse af hoven (ved mistet sko) ved bedækning og forfangenhed. Dette unikke produkt lader hoven ånde under behandlingen, hvilket er med til at fremme behandlingen, så hoven bliver rask.

EQUIVET Slipper kan faktisk erstatte en hovforbinding. Selve skoen er lavet af det kraftige nylon/polyester stof Cordura og er syet fast på den kvalitetsstærke lædersål med modstandsdygtig nylontråd.

Skoen af det stærke, men alligevel bevægelige materiale, sidder behageligt på hoven og er nem og sikker at tage af og på.

Equivet Slipper fås i 4 størrelser: Small, medium, large og X-large.

Læs brochuren om Equivet slipper her>

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

 

Yderligere information

Vægt 250 g
Mål på Equivet slipper

Mål på Equivet Slipper Small Bredde: ca 12 cm Længde: ca 11 cm Modsvarer stl. 3×0-0 i rideskomodel. Mål på Equivet Slipper Medium Bredde: ca 14,6 cm Længde: ca 15 cm Modsvarer stl. 1-2 i rideskomodel. Mål på Equivet Slipper Large Bredde: ca 16,5 cm Længde: ca 16,5 cm Modsvarer stl. 3 i rideskomodel. Equivet Slipper X-Large Bredde: ca 17,8 cm Længde: ca 17,8 cm Modsvarer stl. 4 i rideskomodel.

2 anmeldelser af Equivet Slipper

  1. annie jørgensen (verificeret ejer)

    Alt o.k.

  2. Christa Demuth Elneff (verificeret ejer)

    Har kun haft dem på hende 1 gang da jeg er lidt i tvivl om hvor glatte de bliver for hende at have på nu hvor det er våfy uden for. Skulle bruge den 24/7 pga slid på tå pga bukkehov

Tilføj en anmeldelse af varen

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish