Derma Prescription serien nu i netbutikken.

Derma Prescription serien er udviklet til den indledende rengøring af huden før dyrlægens behandling. Da fjernelse af forskellige urenheder kræver forskellige midler, og fordi afvaskning af disse urenheder ikke må forværre den sygelige tilstand i huden, er der udviklet forskellige produkter i serien.

De nævnte funktioner kan alle relateres til produktets indhold af vaskeaktive ingredienser, som er helt normale ingredienser i en god shampoo, eller til indholdet af hudplejemidler, f.eks. derivater af vegetabilsk fedt og fugtbindende ingredienser. Disse ingredienser vil medvirke til, at huden bliver rehydreret, blød og smidig. Derved bliver huden ren og velplejet i de områder, som ikke er direkte påvirket af den sygelige tilstand. De ramte områder bliver rene og kan derefter behandles af dyrlægen.

Den bedste rengøring opnås derfor ved valg af det rigtige Derma Prescription produkt i forhold til den givne situation. Funktionen af produktet er altså rengøring af huden og pelsen samt pleje af hud, som ikke er påvirket af sygdommen. Denne rengøring er en forudsætning for, at dyrlægen kan starte en effektiv behandling, hvor de relevante lægemidler kommer i direkte kontakt med de inficerede hudområder, men i sig selv er rengøringen ikke en behandling af hudinfektionen.

Derma Prescription produktet er derfor ikke et lægemiddel, men derimod et hjælpemiddel til rengøring af huden.

DermaBact shampoo

D-Bact
Anvendelse:
DermaBact er en shampoo til hunde og heste. Ethyllaktat trænger helt ned i hårsækkene. Shampooen fjerner effektivt skæl og flager, samtidig med at den lille mængde alkohol (benzalkoniumklorid) har en let affedtende og rensende effekt på hud og pels. Liposomer giver længere virkning mellem hver vask.

Dermabase shampoo

Dermabase shampoo

Anvendelse:

DermaBase er en mild lavallergen shampoo med rensende og fugtgivende egenskaber til hunde, katte og heste. Indholdet essentielle fedtsyrer og jojobaolie genopbygger og blødgør huden, samt giver en blank pels. Piroctonolamin regulerer den naturlige mikroflora på huden.

Chitosan danner en fugtbevarende, tynd film på hud og pels, som sammen med de indkapslede virkestoffer giver en forlænget virkning.


DermaCalm shampoo

DermaCalmAnvendelse:

Lindrer kløe og irriteret hud.
DermaCalm er en specialshampoo med havremel, klorhexidin (i indkapslet form), glycerin og chitosan.

DermaPhilo

DermaPhilo

Anvendelse:

Fortykket hud på hundens albuer eller røde poter kan have gavn af DermaPhilo.

 


DermaTopic shampoo

DermaTopic

Anvendelse:

DermaTopic er en hypoallergen shampoo til pleje af hud og pels hos hunde, katte og heste. Lactoferrin støtter huden.

Piroctonolamin renser huden, og hjælper til at normalisere hudens mikroflora. De essentielle fedtsyrer medvirker til at gendanne hudens normale elasticitet.

DermaScale shampoo

Dermascale

Anvendelse:
DermaScale er en mild, lavallergen shampoo med rensende og fugtgivende virkning til hunde, katte og heste med sart og tør hud.

DermaLux shampooDermaLux

Anvendelse:

D-Lux er en shampoo til hunde og heste med fedtet og fortykket hud. Indeholder ichtammol. Salicylsyre løsner effektivt skæl og skorper. Urea og glycerin tilfører huden
fugt. Chitosan lægger en beskyttende hinde på hud og pels. Liposomer giver længere virkning mellem vaskene.

DermaHex shampooDermaHex

Anvendelse:
DermaHex er en shampoo til hunde, katte og heste. Klorhexidinvirker rensende. Chitosan lægger en beskyttendehinde på hud og pels. Liposomer giver længere virkning mellem hver vask.


DermaShine balsam

DermaShine

Anvendelse:
DermaShine er en balsam til hunde, katte og heste, der tilfører tør hud og pels ny fugtighed. Pelsens normale balance genopbygges samtidig med, at pelsen bliver blank uden at virke fedtet. Jojobaolie trækker fugt ned i huden, der således bliver blød og smidig. Samtidig løsnes skæl fra hudens overfl ade. Propylenglykol og glycerin virker udover at være fugtgivende også rensende. Mælkesyren normaliserer pH-værdien i huden.

EFA-PrescriptionEFA-Prescription

EFA-Prescription er et unikt sammensat fodertilskud med højt indhold af essentielle, flerumættede fedtsyrer til hunde og katte.


DermaOticDermaOtic

Anvendelse:
DermaOtic anvendes til hunde og katte til forebyggende og rutinemæssig ørerens, samt understøttende terapi ved øregangsbetændelse.