DermaShine balsam

115,00 kr.

200 ml DermaShine Balsam

Varenummer (SKU): 902059 Kategorier: , ,

Beskrivelse

DermaShine balsam virker ved, at pelsens normale fugtbalance reetableres efter udtørring, så pelsen bliver blank uden at virke fedtet. DermaShine virker også mildt rensende og blødgørende.

Oliefri balsam med ekstra fugt til tør hud og glansløs pels.
Egenskaber:
DermaShine virker ved at pelsens normale fugtbalance reetableres efter udtørring så pelsen bliver blank uden at virke fedtet. DermaShine virker også mildt rensende og blødgørende.
Anvendelse:
DermaShine er en balsam til hunde, katte og heste, der tilfører tør hud og pels ny fugtighed. Pelsens normale balance genopbygges samtidig med, at pelsen bliver blank
uden at virke fedtet. Jojobaolie trækker fugt ned i huden, der således bliver blød og smidig. Samtidig løsnes skæl fra hudens overfl ade. Propylenglykol og glycerin virker
udover at være fugtgivende også rensende. Mælkesyren normaliserer pH-værdien i huden.
Vaskeanvisning med DermaShine:

  • Gennemvæd pelsen med DermaShine skyllevandsblanding (5 kapsler/1 liter vand).
  • DermaShine balsam skal IKKE skylles ud af pelsen.
  • Får din hund, kat eller hest balsam i øjnene, skyl da øjnene med rigeligt lunkent vand.
  • DermaShine balsam kan også sprayes direkte i pelsen, f.eks. i forbindelse med den daglige børstning.

Læs Derma Prescription brochuren her>

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

 

Yderligere information

Vægt 500 g
Om Derma prescription serien

Derma Prescription-serien er udviklet til den indledende rengøring af huden før dyrlægens behandling. Da fjernelse af forskellige urenheder kræver forskellige midler, og fordi afvaskning af disse urenheder ikke må forværre den sygelige tilstand i huden, er der udviklet forskellige produkter i serien.

De nævnte funktioner kan alle relateres til produktets indhold af vaskeaktive ingredienser, som er helt normale ingredienser i en god shampoo, eller til indholdet af hudplejemidler, f.eks. derivater af vegetabilsk fedt og fugtbindende ingredienser. Disse ingredienser vil medvirke til, at huden bliver rehydreret, blød og smidig. Derved bliver huden ren og velplejet i de områder, som ikke er direkte påvirket af den sygelige tilstand. De ramte områder bliver rene og kan derefter behandles af dyrlægen.

Den bedste rengøring opnås derfor ved valg af det rigtige D/Derma Prescription-produkt i forhold til den givne situation. Funktionen af produktet er altså rengøring af huden og pelsen samt pleje af hud, som ikke er påvirket af sygdommen. Denne rengøring er en forudsætning for, at dyrlægen kan starte en effektiv behandling, hvor de relevante lægemidler kommer i direkte kontakt med de inficerede hudområder, men i sig selv er rengøringen ikke en behandling af hudinfektionen.

D/Derma Prescription-produktet er derfor ikke et lægemiddel, men derimod et hjælpemiddel til rengøring af huden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DermaShine balsam”

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish