Fibreplex

135,00 kr.

Varenummer (SKU): EQ 430160 Kategori:

Beskrivelse

Fibrer og kalorier til kaniner og krybdyr med fordøjelsesproblemer.

Fibreplex er en velsmagende ”klar-til-brug” pasta indeholdende gode, letfordøjelige fibre samt en del kalorier til kaniner. Netop fibrene sikrer hurtig genoprettelse af normal fordøjelsesfunktion i bagtarmen. Produktet indeholder derudover den EU godkendte probiotika Saccharomyces cerevisiae, der sikrer tildeling af en masse gavnlige bakterier til dyrets mikrobiom (dyrets bakterieflora i tarmen). Disse bakterier støttes op af det unikke Preplex®, som er særligt kendetegnet for Protexins produkter. Preplex® er en kombination af flere prebiotiske stoffer – FOS og Acacia Gum – som sikrer en af de bedste prebiotiske supplementer på det danske marked. Med Preplex® opnås der støtte til mikrobiomet igennem et længere forløb, idet FOS hurtigt afgiver sin energi og Acacia Gums mere komplekse struktur sikrer en senere frigivelse af energien.

Fibreplex er særligt egnet til kaniner, der ikke har spist tilstrækkeligt i nogle dage og hvor bagtarmens funktion kan være komprimeret. Derudover anvendes Fibreplex ofte efter diverse elektive indgreb, hvor dyret har været i narkose, for at sikre en bedre og blidere opstart af fordøjelsen.
Pastaen har en let orange farve og smager af gulerod for at hjælpe til en lettere tildeling – kan med fordel også anvendes til gnavere samt krybdyr efter de har ligget i hi.

Der er 15 ml i en pasta.

Dosering:

Giv 1 ml/kg 3 gange dagligt direkte i munden.
Anvendes så længe det vurderes nødvendigt eller efter aftale med din dyrlæge.

Yderligere information

Vægt 100 g
Sammensætning

Sojaolie, Inulin, Preplex® prebiotika (Fructo-oligosakkarider), 1,2-propanediol.

Analytiske bestanddele:
Fordøjelige fibre 34%, Råprotein <1%, Råfedt 52%, Råaske 3%, Træstof <1%. Natrium <0.05%, Saccharomyces cerevisiae (2 x 1010 CFU/kg; 2 x 107 CFU/g), Preplex® prebiotika – Acacia Gum (Gum arabic).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fibreplex”

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish