Pro-Kolin Advanced KAT

108,00 kr.

Varenummer (SKU): EQ 430202 Kategori:

Beskrivelse

Støt din kats fordøjelse med Pro-Kolin Advanced KAT – en pasta med unikke ingredienser

Pro-Kolin Advanced KAT er en unik og optimeret udgave af den nye forbedrede udgave af Pro-Kolin Advanced – specielt designet til katte. Denne effektive og hurtigtvirkende pasta er udviklet til brug ved akutte fordøjelsesforstyrrelser hos katte. Produktet indeholder den EU-godkendte tarmflorastabilisator Enterococcus faecium, som sikrer en stor mængde gavnlige bakterier til dyrets tarmflora. Disse bakterier understøttes af det unikke Preplex®, som er et kendetegn for Protexins produkter.

Preplex® er en kombination af flere stoffer med prebiotisk effekt – FOS og Acacia – som sikrer et af de bedste prebiotiske supplementer på det danske marked. Med Preplex® opnås støtte til tarmfloraen over en længere periode, da FOS hurtigt afgiver sin energi, og Acacia sikrer en senere frigivelse af energi på grund af sin komplekse struktur. Produktet er også beriget med psyllium husk og pektin, som hjælper med at samle afføringen og danner en lindrende film over tarmepithelet. Derudover øger de viskositeten af afføringen. Beta-glukaner er også tilsat for at støtte immunforsvaret og give næring til enterocytterne.

Pro-Kolin Advanced KAT er unik, da den indeholder to typer ler: kaolin og bentonite-montmorillonite. Denne kombination sikrer optimal binding af væske i tarmen samt uønskede toksiner. Dette bidrager til en hurtigere normalisering af afføringen hos katte.

Denne udgave af Pro-Kolin Advanced er desuden beriget med den essentielle aminosyre Taurin for ekstra support til kattens fordøjelsessystem.

Pro-Kolin Advanced KAT leveres i en sprøjte, der er klar til brug, og pastaen er tilsat syntetisk kyllingesmag for optimal smagbarhed. Produktet kan anvendes til katte med sensitiv fordøjelse og foderintolerance.

Giv din kat den bedste fordøjelsessupport med Pro-Kolin Advanced KAT!

 

Doseringsvejledning

Vægt Mængde Antal
<5 kg 2 ml 2 gange dagligt
5-15 kg 3 ml 2 gange dagligt

Yderligere information

Vægt 100 g
Sammensætning

Sojaolie (raffineret), psyllium husk, pektin, fructo-oligosaccarider (Preplex® prebiotika), gærprodukter (kilde til beta-glukan), dextrose

Analytiske bestanddele:
Råprotein: 1,6%, Træstof: 0,4%, Råfedt: 45,7%, Råaske: 20,4%, Aske uopløseligt i HCl: 16,1%

Tilsætningsstoffer pr kg:
Tarmflorastabilisator: Enterococcus faecium (DSM 10663/ NCIMB 10415) 4b1707 2×1011 CFU/kg; 2×108 CFU/g.
Teknologiske: Bentonite montmorillonite: 160,000 mg/kg, acacia (gum arabic), Kaolin.
Ernæringsmæssige: Taurin 3a370. Sensoriske: Mix af kunstige smagsstoffer: 1000 mg/kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pro-Kolin Advanced KAT”

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish