Vet UltraDes desinfekion./rengøring.

648,00 kr.

Varenummer (SKU): EQ 220150 Kategori:

Beskrivelse

Unik rengøring og desinfektion i én arbejdsgang!

Med Vet UltraDes bliver den daglige rengøring en leg. Den effektive sammensætning sikrer en god rengøring samtidigt med der desinficeres for bakterier, svampe, vira og mykobakterier. Dette sikrer en optimal hygiejne.

Vet UltraDes er velegnet til rengøring og desinficering af alle overflader inklusiv glas, metal, klinker, gummi og plastik samt linoleumsgulve. Produktet er designet til brug i veterinærklinikker, kenneler og katterier samt internater og lignende.

Vet UltraDes er let og sikkert at anvende og med en brugsopløsning på kun 1-3% (se brugsvejledning for uddybning) er produktet også yderst økonomisk.
Produktet behøver ikke at skylles af efter brug (kun såfremt overfladen skal anvendes til fødevare) og derved opnås nemt den ønskede kontakttid.

Det koncentrerede produkt har en holdbarhed på 36 måneder.

Den store dunk indeholdende 5 L er velegnet til klinikker, hospitaler og andre steder, hvor der gøres hyppigt rent. Der kan tilkøbes en særskilt pumpe, der passer til Vet UltraDes 5 L dunk for at lette doseringen. Som supplement til pumpen kan der tilkøbes en dråbefanger, da der kan forekomme dryp fra pumpen.

Vet UltraDes er produceret i Danmark efter højeste kvalitetsstandarder, hvor kravene fra ISO 9001 (produktionskvalitet) og ISO 14001 (miljøkontrol) følges.

 

Sikkerhedsblad> 

Yderligere information

Vægt 5500 g
Sådan anvendes VetUltrades

Generel rengøring: Gulve, vægge, bure og løbeafsnit i en Vet UltraDes opløsning på 1% F.eks. 50 ml Vet UltraDes til 5 liter brugsopløsning.

Desinficering: Gulve, vægge, borde osv. I operationsafsnit, sprayflaske til konsultationsborde, venteværelse og lignende i en Vet UltraDes opløsning på 3% F.eks. 150 ml Vet UltraDes til 5 liter brugsopløsning.

Det anbefales at anvende handsker, når koncentratet håndteres.

Sammensætning

Didecyldimethylammoniumchlorid 75 g/kg, N-(3-aminopropyl)-N-dodecylpropan-1,3-diamin 3 g/kg, Kvaternære ammoniumforbindelser, benzyl-C12-16-alkyldimethyl, chlorider 15 g/kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vet UltraDes desinfekion./rengøring.”

Du kunne også være interesseret i...

  • pumpe

    Pumpe til Vet UltraDes 5 L

    109,00 kr.
error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish