Gastrik Pet

115,00 kr.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Gastrik Pet – Tilskudsfoder til hunde og katte med maveproblemer

Gastrik Pet er et effektivt tilskudsfoder til hunde og katte, der lider af maveproblemer. Disse velsmagende tyggetabletter er nemme at give til dit kæledyr og sikrer velvære og komfort.

Den unikke kombination af aktive ingredienser i disse tyggetabletter hjælper med at hæve pH-værdien i mavesækken ved hjælp af effektive buffere som calciumcarbonat og magnesiumhydroxid. Samtidig sikrer promugel®, glycyrrhiza glabra og threonin, at slimhinderne i maven beskyttes og optimeres, og at der dannes et effektivt beskyttende slimlag.

Gastrik Pet bidrager også til at genoprette en sund maveslimhinde og har en effektiv antioxidant effekt takket være aloe vera og MSM. Dette betyder, at Gastrik Pet kan hjælpe din hund eller kat med at få ro i maven og mindske ubehag i forskellige situationer.

Tabletterne er lette at anvende. Du kan blande dem med dyrets mad eller give dem direkte i munden. Doseringen afhænger af dyrets vægt: 1/2 tablet til hunde og katte op til 5 kg og 1 tablet pr. 10 kg kropsvægt.

Der er tale om tilskud til hunde og katte og leveres i en praktisk emballage med 30 velsmagende tabletter. Produktet beskytter maveslimhinden og opretholder den rette mavesyrebalance.

Sammensætningen af tyggetabletterne inkluderer naturlige ingredienser som inaktiveret gær, guar meal (promugel®), psylliumfrøskaller og lupinproteinmel. Produktet indeholder også aloe vera og solsikkeolie.

Gastrik Pet er udviklet til at hjælpe ejere af hunde og katte med at give deres kæledyr den nødvendige støtte til deres maver. Med produktet kan du sikre, at dit kæledyr får den bedst mulige pleje og behandling.

Sådan bruger du produktet:

Bør mixes med foder eller tildeles direkte i dyrets mund. Bør tildeles i forbindelse med eller tæt på tidsrummet for dyrets måltid.
½ tablet til 5 kg legemsvægt
1 tablet til 10 kg legemsvægt.

Gives 1-2 gange dagligt efter behov.

Vand bør være til rådighed under brug af produktet.

Yderligere information

Vægt 150 g
Sammensætning

Gær (inaktiveret), Guarmel (promugel®), Natriumpyrofosfat, Calciumcarbonat, Magnesiumhydroxid, Methyl sulphonyl methan, Mono- og diglycerid af fedtsyrer estificeret med organisk syre (Glyceryl dibehnat), Psyllium husk (Plantago Ovata L.) (promugel®), Magnesiumstearat, Lupinproteinmel, Produkter fra planteproduktion (Aloe vera), Solsikkeolie.

Analytiske bestanddele: Råprotein 9%, Råfedt 0,5%, Træstof 0,2%, Råaske 16%, Aske uopløseligt i HCl 2%, Vand 8%.

Tilsætningsstoffer pr. kg.: Aminosyrer: L-threonin 3c410 63.000mg. Sensoriske: Aromastoffer: Thea sinensis L. = Camellia sinensis (L), O.Kuntze: The ekstrakt CoE 451 30.000 mg – Trigonella foenum-graecum L.; Bukkehornsekstrakt CoE 460 (promugel®) 13.000mg – Glycyrrhiza glabra L: Lakrids ekstrakt (wb) CoE 218 6.000mg. Teknologiske: Emulgatorer: Mikrocrystalincellulose E460 385.500mg. Antiklumpningsmiddel: Kollid silica E551b 15.000mg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gastrik Pet”

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish