ADIVA Gastric Small

(1 kundeanmeldelse)

184,00 kr.

Varenummer (SKU): PV 725-1 Kategorier: ,

Beskrivelse

ADIVA® Gastric Small understøtter den normale mavefunktion og lindrer ved refluks, fordøjelsesbesvær og ubehag fra mavesækken hos hunde og katte. 

Indholdsstofferne magnesiumhydroxid og calciumcarbonat virker syreneutraliserende , da de indgår i processer, hvor pepsin-aktiviteten reduceres, og udskillelsen af bicarbonat. Dette modvirker en forhøjet surhedsgrad i mavesækken, som ellers kan resultere i en øget risiko for udvikling af maveproblemer. Kombinationen bidrager desuden til en øget slimsekretion.

ADIVA® Gastric Small indeholder Bentonit, som er et lermineral fra Smectit-gruppen.
Bentonit har en meget stor adaptionsevne og en filmdannende egenskab, som danne ren fysisk beskyttende barriere på fordøjelseskanalens slimhinder, hvilket modvirker, at toxiner, bakterier og vira kan hæfte sig.

ADIVA® Gastric Small indeholder også Bentonit.
Bentonit er et lermineral, som tilhører Smectit-gruppen. Smectit-mineraler krystalliseres i lag, som afføder Bentonit- lerets store evne til at kvælde kraftigt op, når det iblandes vand. Det lægger sig som en beskyttende film på slimhinderne i mave-tarmkanalen. Desuden har lermineralet en stor ionbytningsevne, som gør det i stand til at tiltrække bl.a. toksiner, som bindes og herefter elimineres via afføringen. Bentonit fremmer ydermere den normale afføringskonsistens.

ADIVA® Gastric Small godbidderne kan deles og tilpasses hundens vægt.
Den høje smagbarhed gør godbidderne nemme at give, så stress i forbindelse med tildeling kan undgås.
ADIVA® Gastric Small kan anbefales til hunde med refluks eller hunde, som viser tegn på ubehag fra mavesækken. Godbidderne kan med fordel anvendes forebyggende til hunde, som medicineres med præparater, der giver et kendt fald i mavesækkens pH-værdi eller hunde, der skal medicineres gennem længere tid.

Refluks er et spontant tilbageløb af maveindhold til spiserøret – ikke at forveksle med opkast.
Refluks er en passiv proces og kan bedre karakteriseres som et surt opstød. Hunden kan dog i den forbindelse opgylpe slimede klatter eller kalde. Refluks er generende for hunden og kan resultere i sviende eller brændende smerter.

Dosering:

1 godbid pr. 5 kg dagligt. Bør gives efter fodring.
Om nødvendigt kan dagsdosis øges og tildeles hver 12. time eller maksimalt hver 8. time.

Der er 30 stk. i en pakning.

Yderligere information

Vægt 200 g
Sammensætning m.m.

Sammensætning:
Mikroniseret fjerkræmel, glycerin, mikroindkapslet calciumcarbonat, propylenglycol, prægelatineret risstivelse, magnesiumhydroxid, biprodukt af gris, andefedt, natriumklorid.

Tilsætningsstoffer:
Bindemidler: 1m558i bentonit 143 g.
Indeholder konserveringsmidler og antioxidanter.

Analytiske bestanddele:
Protein 18,3%, råfedt 11,1%, træstof 0,8%, råaske 25,1%, vand 22%.

1 anmeldelse af ADIVA Gastric Small

  1. Elsebeth H. (verificeret ejer)

    Min hund har reflux og jeg synes det hjælper når hun får Adiva

Tilføj en anmeldelse af varen

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish