PlaqueOff

(5 kundeanmeldelser)

162,00 kr.688,00 kr.

Varenummer (SKU): K 275369 Kategorier: ,

Beskrivelse

Aldrig mere dårlig ånde hos din hund/kat.

PlaqueOff® Animal er et naturprodukt, der modvirker tandsten og plak på tandoverfladen.
Det aktive stof i PlaqueOff® Animal er et naturligt vækststof fra havalge.
Når det er blevet opløst, optages ingredienserne i blodet, og derefter tilføres spyttet en sammensætning, der bevirker, at tandstenen nedbrydes, således at nye belægninger ikke får fodfæste.
Kliniske studier på mennesker har vist, at tandbelægninger er mindsket med op til 88 %, og tandstenen er forsvundet helt eller er blevet meget porøs og nem at fjerne. De studier, der er blevet gennemført, viser, at resultatet mærkes allerede efter 4 uger, og at resultatet bliver bedre ved fortsat regelmæssig anvendelse.

Dosering
Det er enkelt at drysse pulveret på maden, det skal gøres 1 gang om dagen. Lille hund op til 10 kg og kat: 1/2 – 1 skefuld. Medium hund 10-25 kg: 1 – 2 skefulde. Stor hund 25+ kg 2 skefulde. Bland pulveret i maden 1 gang om dagen. Doseringsske medfølger i pakken.

Indeholder
100% naturligt pulver fra en speciel havalge: Algae D1070, bestående af: polysakkarider 52%, mine­raler og sporstoffer 22%, proteiner med alle aminosyrer 6%, fibre 6%, omega-3 fedtsyrer 2%. Aske 17%.
Global patentansøgning PCT/SE01/02083 for reduktion og modvirkning af plak og tandsten. 100% naturlig, indeholder ingen tilsætningsstoffer. Gluten- og sukkerfri. Rig på naturlig jod. Resultatet ses normalt efter 3-8 uger.

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

 

Yderligere information

Vægt 250 g
Forskning vdr. Plaque Off

PlaqueOff er et nyt produkt der har vist sig at have god forebyggende effekt mod tandsten/plak hos hunde og katte. Produktet er et internationalt patentansøgt naturprodukt, der modvirker tandsten og plak på tandoverfladen samt mindsker bakterieindholdet i mundhulen. Billedet viser 2 bøtter med algepræparatet plaqueOff. Det ses hvordan præparatet ser ud inden forsendelsen til køberen. Produktet har vist gavlig effekt mod tandsten hos dyrDet aktive stof i PlaqueOff® Animal er et naturligt vækststof fra havalge. Når det er blevet opløst, optages ingredienserne i blodet, og derefter tilføres spyttet en sammensætning, der bevirker, at tandstenen nedbrydes, således at nye belægninger ikke får fodfæste. Det er velkendt, at spyttets sammensætning kan bidrage til at afvise de bakterier, der forårsager dannelse af plak og tandsten. Kliniske studier på mennesker har vist, at tandbelægninger er mindsket med op til 88 %, og tandstenen er forsvundet helt eller er blevet meget porøs og nem at fjerne. De studier, der er blevet gennemført, viser, at resultatet mærkes allerede efter 4 uger, og at resultatet bliver bedre ved fortsat regelmæssig anvendelse. Forskning For nogle år siden havde tandlæge Sune Wikner en patient i sin praksis, som regelmæssigt fik behandling mod tandsten. Patienten bosatte sig Spanien, men beholdt sin svenske tandlæge. Ved det første besøg efter flytningen til Spanien opdagede Sune Wikner noget mærkeligt – patienten havde ingen tandsten. Efter at have spurgt patienten ud om dennes madvaner, gjorde Wikner den sensationelle opdagelse: En særlig urt, der indgår i den spanske salat, som patienten regelmæssigt spiste. Efter mange test kom Sune Wikner frem til opskriften på midlet – og så opstod ProDen PlaqueOff®, som er modstykket til PlaqueOff® Animal. Effekten er siden blevet bekræftet i flere forskellige videnskabelige undersøgelser. Testet på mennesker Produktet, som i flere år er blevet anvendt af tusindvis af mennesker i Sverige og flere andre lande, er forgængeren til PlaqueOff® Animal.

5 anmeldelser af PlaqueOff

 1. Louisa Bøgeskov (verificeret ejer)

 2. Laila (verificeret ejer)

  Har købt bl.a. dette produkt før til min tidligere hund. Også dengang var levering uden uden problemer. Vh Laila

 3. Anonym (verificeret ejer)

  Jeg synes det hjælper for tandsten

 4. Anonym (verificeret ejer)

  Fungerer perfekt.

 5. Laila Czyzewska (verificeret ejer)

  tilfred

Tilføj en anmeldelse af varen

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish