DOUXO S3 PYO mousse

200,00 kr.

Varenummer (SKU): V 970372 Kategorier: ,

Beskrivelse

Douxo S3 Pyo Mousse, som indeholder Ophytrium og 3% Klorhexidin, hjælper med at balancere de tre barrierefunktioner i hudens økosystem og renser i dybden uden at udtørre den.

Den er velegnet til hunde og katte med acne-udsat hud og kan bruges alene eller i kombination med Douxo S3 Pyo Shampoo. Moussen er nem at påføre og skal ikke skylles af.

Douxo S3 indeholder ikke sæbe, sulfater, parabener, nanopartikler, farvestoffer eller phthalater og har en hypoallergen duft af kokos og vanilje. Den har en pH på 5,4-5,6 for at fremme en rig og mangfoldig mikrobiota.

En ny protokol involverer en vask og to moussebehandlinger i den første uge, efterfulgt af tre moussebehandlinger om ugen i uge 2 og 3. Ophytrium, et renset ekstrakt primært sammensat af fructosaner fra roden af ​​den asiatiske plante Ophiopogon japonicus, understøtter alle tre barrierefunktioner i hudens følsomme økosystem. Det styrker og genopbygger den mekaniske hudbarriere, regulerer mikrobiotaen på hudoverfladen, reducerer biofilmdannelse og beroliger hudens immunbarriere.

Der er 150 ml i en flaske.

Yderligere information

Vægt 250 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DOUXO S3 PYO mousse”

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish