DOUXO S3 CARE shampoo

110,00 kr.

Varenummer (SKU): V 970374 Kategorier: ,

Beskrivelse

DOUXO S3 Plejeshampoo er specielt udviklet til daglig hud- og pelspleje på hunde.

Det er formuleret med OPHYTRIUM, der er et purificeret ekstrakt fra roden på den asiatiske plante Ophiopogon japonicus. OPHYTRIUM er kendt for sine egenskaber til at balancere de tre barrierefunktioner i hudens økosystem.

En af de vigtigste fordele ved DOUXO S3 Plejeshampoo er, at den styrker pelskvaliteten og virker fugtgivende og blødgørende med en balsameffekt. Dette betyder, at din hunds pels bliver sundere, mere skinnende og lettere at pleje. Shampooen er velegnet til hyppig brug og efterlader din hund ren og frisk.

En anden vigtig ting at bemærke ved DOUXO S3 Plejeshampoo er, at den ikke indeholder skadelige ingredienser som sæbe, sulfater, parabener, nanopartikler, farvestoffer eller ftalater.

Med: Hypoallergen duft (kokos og vanilje).

Med en afbalanceret pH (5,4-5,6) for at fremme en rig og mangfoldig mikrobiota.

OPHYTRIUM er en renset ekstrakt primært bestående af fructosaner fra roden på den asiatiske plante Ophiopogon japonicus.

OPHYTRIUM understøtter alle tre barrierer i hudens følsomme økosystem. Den mekaniske hudbarriere styrkes og genopbygges af OPHYTRIUM. På hudens overflade regulerer OPHYTRIUM mikrobiotaen. Samtidig forhindres kolonisering og der ses en reduktion i dannels af biofilm. OPHYTRIUM har også en beroligende virkning på den immunologiske hudbarriere.

Der er 200 ml i en flaske.

Yderligere information

Vægt 250 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DOUXO S3 CARE shampoo”

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish