DOUXO S3 Calm Mousse

208,00 kr.

Varenummer (SKU): V 970371 Kategorier: ,

Beskrivelse

DOUXO S3 Calm Mousse indeholder en dobbelt dosis OPHYTRIUM for at balancere og styrke alle tre barrierefunktioner i hudens økosystem.

Den er velegnet til hunde og katte med følsom hud og er nem at påføre uden behov for skylning. Den kan bruges alene eller i kombination med DOUXO S3 Calm Shampoo. Formlen indeholder ikke sæbe, sulfater, parabener, nanopartikler, farvestoffer eller phthalater og har en afbalanceret pH for at fremme en rig og mangfoldig mikrobiota. Den hypoallergene duft af kokos og vanilje er inkluderet.

For at bruge moussen anbefales en ny protokol over tre uger – en vask og to moussebehandlinger i den første uge, efterfulgt af tre moussebehandlinger om ugen i uge to og tre.

OPHYTRIUM er et renset ekstrakt, der primært består af fructosaner fra roden af ​​den asiatiske plante Ophiopogon japonicus. Den understøtter alle tre barrierefunktioner i det følsomme hud-økosystem. Den mekaniske hudbarriere er forstærket af OPHYTRIUM, som genopbygger hudens integritet. På hudens overflade regulerer OPHYTRIUM mikrobiotaen og forhindrer samtidig kolonisering og reducerer biofilmdannelse. OPHYTRIUM beroliger også huden ved at reducere den immunologiske hudbarriere.

Yderligere information

Vægt 200 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DOUXO S3 Calm Mousse”

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish