DermAllay Oatmeal shampoo

(1 kundeanmeldelse)

140,00 kr.

Varenummer (SKU): D 032123 Kategori:

Beskrivelse

DermAllay Oatmeal Shampoo – Fugtgivende og blødgørende shampoo til hund og kat

DermAllay Oatmeal Shampoo er den perfekte løsning til at pleje og berolige din hunds eller kats hud. Denne shampoo er specielt formuleret til at tilføre fugt og blødgøre pelsen, samtidig med at den har anti-kløende egenskaber og virker beroligende på irriteret hud.

Fugtgivende og blødgørende egenskaber

Shampooen er beriget med naturlige ingredienser, herunder havre, der er kendt for sine fugtgivende egenskaber. Denne shampoo hjælper med at genoprette hudens naturlige fugtbalance og efterlader pelsen blød og glansfuld. Din hund eller kat vil elske den ekstra pleje, som denne shampoo giver.

Lindrer kløe og irriteret hud

Hvis din hund lider af allergisk kløe eller tør seborre, kan denne shampoo være den ideelle løsning. Denne shampoo er specielt formuleret til at lindre kløe og berolige irriteret hud. Ved regelmæssig brug kan du hjælpe med at reducere kløe og ubehag for din hund eller kat.

Brug sammen med DermAllay Oatmeal Spray

For at opnå endnu bedre resultater anbefaler vi at bruge DermAllay Oatmeal Shampoo sammen med DermAllay Oatmeal Spray. Denne kombination af produkter vil give en ekstra fugtgivende og beroligende effekt på din hunds eller kats hud. Sammen vil de hjælpe med at lindre kløe og irritation endnu mere effektivt.

Praktisk og økonomisk flaskestørrelse

DermAllay Oatmeal Shampoo leveres i en praktisk flaskestørrelse på 230 ml. Denne størrelse er ideel til både hunde og katte og giver dig nok shampoo til flere anvendelser. Du behøver ikke bekymre dig om at løbe tør for shampoo, da denne flaske vil vare i lang tid.

Konklusion

DermAllay Oatmeal Shampoo er den ultimative shampoo til at pleje og berolige din hunds eller kats hud. Med dens fugtgivende og blødgørende egenskaber samt evnen til at lindre kløe og irriteret hud, er denne shampoo et must-have for enhver dyreejer. Prøv den i dag og oplev forskellen på din hunds eller kats pels og hud.

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

Yderligere information

Vægt 275 g
Indhold

Vand,
natriumlauretsulfat,
dinatriumkokoamfodiacetat,
kokoamidopropylbetain,
laurylglukosid,
glycerin, parfume,
hydrolyseret
havreprotein,
PEG-8-laurat,
lauret-4, vandfrit
citronsyre,
ceramidkomplex
inkl. phytosphingosin, tidselolie,
magnesiumklorid,
metylkloroisotiazolinon, magnesiumnitrat,
metylisotiazolinon.

1 anmeldelse af DermAllay Oatmeal shampoo

  1. Jeanette N. (verificeret ejer)

    Hurtig lev. Gode produkter, gode priser

Tilføj en anmeldelse af varen

Du kunne også være interesseret i...

  • Dermallay oatmeal spray

    DermAllay Oatmeal Spray

    135,00 kr.
error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish