CUTANIA TrisEDTA Wipes

99,00 kr.

Beskrivelse

CUTANIA TrisEDTA Wipes bruges ved hudinfektioner til rensning og desinfektion.

Biofilm, som er et slimlag dannet af mikroorganismer på hudoverfladen, er et stort problem. Dette slimlag beskytter mikroorganismerne mod antimikrobielle midler og dyrets eget immunforsvar. CUTANIA® TrisEDTA Wipes skaber et alkalisk miljø (pH 7-8) og bekæmper biofilm. Indholdsstofferne i vådservietterne skaber et ugunstigt miljø for mikroorganismer og gør dem mere modtagelige for antibiotika og antiseptiske midler. EDTA skader celleoverfladen på gram-negative bakterier, og Tromethamin (Tris) øger denne effekt. TrisEDTA øger permeabiliteten i bakteriernes cellevæg og gør dem mere følsomme over for antibiotika og antiseptika. TrisEDTA sammen med chlorhexidin skaber en synergistisk antimikrobiel effekt. Derfor er CUTANIA® TrisEDTA Wipes særligt velegnede til behandling af bakterielle hudinfektioner. Vådservietterne indeholder også Benzylalkohol, som har en kortvarig lokalbedøvende virkning og kan give ro og lindring til dyrets dårlige hud. En af fordelene ved CUTANIA® TrisEDTA Wipes er, at de ikke svier ved brug.

Disse vådservietter er store og måler 14 x 24 cm, hvilket gør dem velegnede til brug på heste og store kæledyr. De er lavet af et 100% naturligt og nedbrydeligt materiale, som er nemt at rive over. Dette gør det muligt at bruge de vådservietter på mindre kæledyr ved at rive dem over i mindre stykker. Dette er især nyttigt, når man skal tørre små områder som hudfolder ved næse, læber og vulva eller mellem poterne. Vådservietternes struktur er designet med et mønster, der letter fjernelsen af sekreter og døde hudceller.

CUTANIA TrisEDTA Wipes er et godt alternativ til at vaske hele dyret i situationer, hvor det ikke er muligt, eller hvor dyret har en stor modvilje mod det.

Anvendelse:
Ved dermatologiske gener:                                                   1-2 x dagligt i mindst 7-10 dage.
Vedligehold/understøttelse af normal hud:                 Anvend 1-2 gange ugentligt

OBS! Luk pakningen tæt efter brug.
TIP: Vend pakken på hovedet så åbningen vender nedad – på den måde vil øverste serviet altid være gennemvædet.

Der er 24 vådservietter i en pakning.

 

 

Yderligere information

Vægt 200 g
Indhold

Chlorhexidinedigluconat 0,10 %
Benzylalkohol 0,72 %
Tromethamin 0,12 %
Tromethamin HCl 0,64 %
Tetranatrium EDTA 0,06 %

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CUTANIA TrisEDTA Wipes”

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish