DermaOtic

(3 kundeanmeldelser)

114,00 kr.

125 ml DermaOtic

Varenummer (SKU): 902020 Kategorier: ,

Beskrivelse

DermaOtic anvendes til rensning af hund og katte ører.

DermaOtic renser og plejer øregangen uden at irritere huden. Løsner effektivt indtørret ørevoks m.m. og efterlader øregangen ren og tør. Kombinationen af mælkesyre, salicylsyre og essentielle fedtsyrer giver en normalisering af huden i øregangen og hæmmer de uønskede mikroorganismers vækst. Samtidig fremmes gendannelsen af hudens øverste, beskyttende lag.

Anvendelse:
DermaOtic anvendes til hunde og katte til forebyggende og rutinemæssig ørerens, samt understøttende terapi ved øregangsbetændelse.

Sådan bruger du DermaOtic:

 • Ryst flasken godt før brug.
 • Drej den gennemsigtige ventil for at åbne flasken.
 • Løft øret, så øregangen bliver synlig.
 • Fjern med forsigtighed synlig snavs og overflødig ørevoks. Dette gøres med et stykke vat.
 • Brug aldrig en vatpind, da der er stor risiko for at skubbe snavset længere ind i øret.
 • Før spidsen af flasken ned i øregangen.
 • Klem let på flasken og dryp 1 – 2 ml DermaOtic ned i øregangen.
 • Massér forsigtig øregangens basis (siden af hovedet) så produktet kan løsne snavs og overflødig ørevoks. Når der høres en ”klukkende” lyd, er der masseret tilstrækkelig.
 • Ofte ryster dyret hovedet efter behandlingen, så yderligere løsnet snavs rystes ud. (det anbefales at foretage ørerensningen udendørs).
 • Tør efter med en tot vat.
 • Skal ørelappen renses, gøres det nemmest med en tot vat gennemvædet med DermaOtic.
 • Behandlingen kan gentages 1- 3 gange ugentligt eller efter dyrlægens anvisning.

Læs Derma Prescription brochuren her>

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

 

Yderligere information

Vægt 500 g
Om Derma Prescription serien

Derma Prescription-serien er udviklet til den indledende rengøring af huden før dyrlægens behandling. Da fjernelse af forskellige urenheder kræver forskellige midler, og fordi afvaskning af disse urenheder ikke må forværre den sygelige tilstand i huden, er der udviklet forskellige produkter i serien.

De nævnte funktioner kan alle relateres til produktets indhold af vaskeaktive ingredienser, som er helt normale ingredienser i en god shampoo, eller til indholdet af hudplejemidler, f.eks. derivater af vegetabilsk fedt og fugtbindende ingredienser. Disse ingredienser vil medvirke til, at huden bliver rehydreret, blød og smidig. Derved bliver huden ren og velplejet i de områder, som ikke er direkte påvirket af den sygelige tilstand. De ramte områder bliver rene og kan derefter behandles af dyrlægen.

Den bedste rengøring opnås derfor ved valg af det rigtige D/Derma Prescription-produkt i forhold til den givne situation. Funktionen af produktet er altså rengøring af huden og pelsen samt pleje af hud, som ikke er påvirket af sygdommen. Denne rengøring er en forudsætning for, at dyrlægen kan starte en effektiv behandling, hvor de relevante lægemidler kommer i direkte kontakt med de inficerede hudområder, men i sig selv er rengøringen ikke en behandling af hudinfektionen.

D/Derma Prescription-produktet er derfor ikke et lægemiddel, men derimod et hjælpemiddel til rengøring af huden.

3 anmeldelser af DermaOtic

 1. Louisa Bøgeskov (verificeret ejer)

 2. Claus Enevoldsen (verificeret ejer)

 3. Martina (verificeret ejer)

  Nemt at bruge

Tilføj en anmeldelse af varen

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish