Urine Stain Eliminator

96,00 kr.

Varenummer (SKU): TX25751 Kategorier: ,

Beskrivelse

Urine Stain Eliminator.

Dette produkt fra Trixie er særlig velegnet til en effektiv, biologisk fjernelse af organiske pletter og ubehagelige lugte forårsaget af urin, fæces og opkast. Selv gamle, meget tilsmudsede emner kan elimineres helt med Urine Stain Eliminator.

Pletterne bliver ikke bare overdøvet med parfume eller andre duftstoffer. Denne Stain Eliminator er lavet efter en super effektiv formel, der indeholder probiotiske bakterier. Denne rengørings spray får fuld virkning straks i det øjeblik den kommer i kontakt med pletten, ved at producerer enzymer, der hjælper til at nedbryde de organiske proteiner.

Pletten fjernes fuldstændigt og den ubehagelige lugt forsvinder.

Denne hygiejniske spray er ideel til effektiv rengøring af kattebakker og bure. Den kan også anvendes i mange andre situationer, såsom på tæpper, polstring og stof, hvor der er sket små uheld.

Brug af sprayen er let. Efter det værste er fjernet, spray rigeligt på det beskidte område og lad derefter pletten absorbere Urine Stain Eliminator i mindst 10 minutter. Tekstiler kan behandles med sprayen før maskinvask. Tæpper skal sprøjtes over et område to gange størrelsen af pletten, samt på undersiden og på gulvet nedenunder. Tør overskydende spray væk med en farveægte klud og lad det behandlede område tørre helt. For nem rengøring og fjernelse af ubehagelige lugte, kan Intensiv Urine Stain Eliminator også bruges i vaskemaskiner og tæppe-rengøringsmaskiner.

Urine Stain Eliminator overblik:

 • Spray flaske med højkoncentreret rengøring formel til fjernelse af organiske pletter og vedholdende lugte.
 • Meget effektiv mod pletter forårsaget af urin, fæces og opkast: egnet til brug på genstande og i næsten alle områder i hjemmet.
 • Ideel til hygiejnisk rengøring og fjernelse af lugtgener: for tæpper, polstring, tekstiler, kattebakker, bure mv.
 • Komplet, biologisk nedbrydning af gamle, vedvarende pletter: dobbelt effektiv på grund af probiotiske bakterier og enzymer.
 • Special, stærkt koncentreret formel.
 • Behagelig duft.
 • Let at bruge.
 • Velegnet til brug i vaskemaskiner og tæppe-rengøringsmaskiner.
 • Dosering i tæppe-rengøringsmaskiner: 250-470ml Stain Eliminator til hver 4l rengøringsvand.
 • Spray flaske med justerbar dyse.
 • Volumen: 750ml.

Bemærk venligst:
Undgå kontakt med øjnene. I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles godt. Søg læge, hvis irritationen varer ved.Opbevares utilgængeligt for børn og dyr.

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER> 

Yderligere information

Vægt 850 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Urine Stain Eliminator”

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish