BeSame 200

(3 kundeanmeldelser)

255,00 kr.500,00 kr.

30 stk BeSame 200

Varenummer (SKU): EQ 440200 Kategori:

Beskrivelse

BeSame 200

BeSame er et unikt tilskud til hunde og katte, hvor det ønskes at give leveren en hjælpende hånd.

Det indeholder Siliphos® samt OXOMET – naturligt SAMe (S-adenosylmethionin) der opstår ved en særlig fermenteringsproces af gæren Saccharomyces cerevisiae. Netop ved at tilføre OXOMET sikres tildeling af leverens vigtigste antioxidant, nemlig gluthation.

Siliphos® er et patenteret produkt bestående af den velkendte antioxidant Silybin fra marietidslen, men hvor det er bundet til Phosphatudylcholin for en hurtigere og højere optagelighed. Med Siliphos® opnås der op til 4 gange så høj koncentration i plasma, i forhold til traditionel tildeling af Silybin.
Med BeSame opnås maksimal støtte til leveren i form af tildeling af yderst effektive og letoptagelige antioxidanter, der sikrer en velfungerende lever, der kan yde sit bedste.

BeSame er lavet i velsmagende tyggetabletter og må desuden knuses, hvis dette foretrækkes.
Det kan anvendes i længerevarende perioder, hvor leveren har brug for vedvarende støtte samt i kortere perioder for blot at opnå et lille boost f.eks. efter forgiftning, hård medicinering m.m.

Produktet fås i styrkerne BeSame 100 for små hunde og katte samt BeSame 200 for mellemstore og store hunde.

Dosering: 1 BeSame 100 tab per 5 kg legemsvægt pr. dag
1 BeSame 200 tab per 10kg legemsvægt pr dag

Doseringen bør tildeles over 2 gange om dagen – gerne morgen + aften
Vand bør være til rådighed for dyret hele tiden.

Yderligere information

Vægt 150 g
Sammensætning

Sammensætning: Gærprodukt (udvundet af biomassen fra specifikke mikroorganismers vækst på bestemte substrater) 38,2%, Gær (bryggeritørgær), Mono og diglycerider af fedtsyrer esterificeret med organiske syrer (gliceryl dibehenat), Magnesiumstearat, Natrium pyrofosfat, Lupinproteinmel, Vegetabilsk olie (solsikkeolie).

Analytiske bestanddele: Råprotein28%, råfedt 15%, træstof 13%, råaske 21%, Aske uopløseligt i HCl 5%, vand 3,6%.

Tilsætningsstoffer pr. kg.: Stabilisatorer: Mikrocrystalline cellulose E460 133.885 mg. Vitaminer: Vitamin E 3a700 47.758 IE. Sensoriske: Silybum marianum (L.) Gaertn. = Carduus marianus L., Tidselekstrakt CoE551 22.869 mg. Emulgator: Lecithin 1c322 54.000 mg. Antiklumpningsmiddel: Colloidal silica E551b 61.750 mg.

3 anmeldelser af BeSame 200

  1. Lisbeth Erikstrup (verificeret ejer)

    Jeg har købt produktet efter at have talt med en meget hjælpsom medarbejder. Min dyrlæge havde anbefalet et produkt, der er udgået (min 12 år gamle border terrier har bl.a. forhøjet levertal). I oplyste, at BeSame “afløste” det produkt, som min dyrlæge anbefalede. Min hund ser ud til at have det meget bedre, skal have en ny blodprøvetest om en måned.

  2. Margit (verificeret ejer)

    Hurtig levering – det er vigtigt når det er et lever tilskud der er udgået hos vores dyrlæge på Lolland – min dejlige 8 år gammel tøsepige er igen på musejagt – BeSame er det der virker på hende

  3. Lisbeth Erikstrup (verificeret ejer)

    Min 13 år gamle border terrier fik konstateret forhøjede levertal i november 2022. Den blev behandlet af dyrlægen, som anbefalede mig at give den piller, som kunne støtte/hjælpe leveren. Den har fået BeSame fra december 2022 og ved undersøgelse hos dyrlægen i februar måned, var levertallene meget bedre! Ikke perfekt; men hundens alder taget i betragtning helt ok. Derfor fortsætter jeg med BeSame.

Tilføj en anmeldelse af varen

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish