KRUUSE Rehab Pro Knæledsbeskytter

(2 kundeanmeldelser)

497,50 kr.812,50 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

KRUUSE Rehab Pro Knæledsbeskytter.

Neopren knæledsbeskytter med sele og ankerstrop der holder ledbeskytteren på plads. Stivere kan tages ud hvis en blødere støtte ønskes.

Ledbeskytteren giver varme og støtte ved smerte eller andre funktionsnedsættende lidelser fra knæled. Ledbeskytteren kan bruges inden operation af knæskade og som hjælp til bedre velfærd ved kroniske lidelser i knæledet. Knæledsbeskytteren har stivere på begge sider af knæet, hvis en blødere støtte ønskes kan de tages ud. Ledbeskytteren holdes på plads ved hjælp af en ankerstrop på modstående bagben og med stropper der fæstnes på frontselen. Alle stropper kan tilpasses i længde og klippes til hvis nødvendigt.

Læs brochuren her og find den rigtige størrelse til din hund>

NB: Hvis du står og skal vælge mellem to størrelser skal du i reglen tage den største.

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

Yderligere information

Vægt N/A

2 anmeldelser af KRUUSE Rehab Pro Knæledsbeskytter

  1. Maria (verificeret ejer)

    Super god kvalitet, nem at påfører når man lige forstår brugsanvisningen

  2. Casper Andersen (verificeret ejer)

    Produktet passer ikke i størrelsen beskrevet. Da vi prøvede det på hunden væltede hun rundt på gulvet, og vi købte produktet for at støtte et beskadiget ben. Hunden gik meget værre med end uden. Det var den 15 december, og d. 4 januar efter ferien og jule strabadserne havde jeg en korrespondance med Ole, som ikke ville bytte til en størrelse større, ej heller give pengene tilbage eller tage et produkt tilbage, som havde været i brug. Han fortæller der også kun var 14 dages fortrydelsesret, så uanset hvad vil han ikke tage den tilbage.

    Den dårlige service får derfor 1 stjerne, da jeg ikke ville kunne have returneret produktet uanset hvad. Man bliver nødt til at prøve det på for at se om det virker og det gjorde det ikke. Det kostede 700 kr.

    Det vil være det samme som, hvis du skulle betale fuld pris for en skjorte eller et par bukser du prøvede i prøverummet.

Tilføj en anmeldelse af varen

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish