Flexadin Advanced UCII

(264 kundeanmeldelser)

265,00 kr.835,00 kr.

Produkt med mulighed for ekspres forsendelse.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Flexadin Advanced UCII en nyt tilskud til hunde som understøtter leddene og holder dem flexible.

Flexadin Advanced med UC2 er en innovativ støtte for stærkere led hos hunde.

Hvad er UCll??
UCll (ikke-denatureret kollagen type 11) er et patenteret fodertilskud, som ved oral indtagelse, modulerer immun systemet. Gennem  en temperaturafhængig procedure beholder UCll sin naturlige 30 helixstruktur  således at epitoperne beholder deres originale fysiske placering. Dette er hvad der adskiller det fra hydrolyseret kollagen.

Tilstedeværelsen af epitoperne bevirker et antigent respons i forbindelse med de Peyerske pletter (specielle celler i hundens tarm). Ved dette daglige respons moduleres kroppens egne T-lymfocytter (specielle celler i hundens immunsystem) – herved mindskes det immunologiske respons imod kollagen type II i leddene. Denne effekt er kendt som oral tolerance. Ved tildeling af UCll ses en øget bevægelighed af leddene.

Som noget nyt indeholder Flexadin Advanced nu også Boswellia Serrata.

Indhold og dosering:

Flexadin Advanced UCII findes både i en 30 stk. og 60 stk. pakning.

Doseringen er et stk. dagligt uanset hundens vægt.

Hvad er de aktive ingredienser i Flexadin Advanced?

Produktet er et kosttilskud, der er designet til at støtte bevægeapparatet hos hunde og katte. Det indeholder flere aktive ingredienser, der arbejder sammen for at opretholde sunde led og bevægelse.

En af de vigtigste ingredienser i Flexadin Advanced er undenatureret kollagen type II. Dette er en type kollagen, der findes naturligt i brusken og er vigtig for at opretholde dens sundhed. Undenatureret kollagen type II er blevet undersøgt for sine potentielle fordele ved at reducere ubehag og forbedre mobilitet hos dyr med ledproblemer.

Endelig indeholder det også omega-3 fedtsyrer, som er kendt for deres gavnlige egenskaber på stive led. Disse fedtsyrer kan hjælpe med at reducere ubehag og stivhed i leddene og samtidig fremme en sund hud og pels.

Kosttilskuddet fås nu også med Boswellia Serrata, en plante, som er kendt for sine gode egenskaber. Boswellia Serrata kan hjælpe med at reducere nedsat bevægelighed i leddene.

Flexadin Advanced er tilgængelig som velsmagende tyggebidder, der gør det nemt at give din hund eller kat de essentielle næringsstoffer, de har brug for, for at opretholde sunde led og bevægelse. Det er vigtigt at bemærke, at det er et kosttilskud og ikke bør anvendes som erstatning for en afbalanceret og sund kost. Hvis du har spørgsmål om, hvordan dette produkt kan hjælpe din hund eller kat, bør du konsultere din dyrlæge eller en anden kvalificeret fagperson.

Er der nogen bivirkninger ved brug af Flexadin Advanced?

Flexadin Advanced er et kosttilskud, som er designet specielt til hunde og katte med behov for understøttelse af deres bevægeapparat. Produktet indeholder en unik kombination af ingredienser, der bidrager til at opretholde sunde led og brusk.

Selvom Flexadin Advanced er et sikkert og naturligt produkt, er det altid vigtigt at være opmærksom på eventuelle bivirkninger. Nogle hunde og katte kan opleve milde gastrointestinale effekter, såsom kvalme, opkastning eller diarré, når de tager kosttilskuddet. Disse bivirkninger er dog normalt milde og forbigående.

Derudover bør Flexadin Advanced ikke gives til dyr, der lider af allergi over for nogen af ​​ingredienserne i produktet. Det er derfor vigtigt at læse alle ingredienserne på emballagen og konsultere en dyrlæge, hvis du er i tvivl om, hvorvidt produktet er egnet til dit kæledyr.

I konklusion kan Flexadin Advanced være en stor hjælp til at støtte din hunds eller kats bevægeapparat og led. Produktet indeholder en unik kombination af ingredienser, der bidrager til at opretholde sunde led og brusk. Selvom der kan være milde bivirkninger forbundet med brugen af produktet, er det altid vigtigt at følge doseringsvejledningen og konsultere en dyrlæge, hvis du har spørgsmål eller bekymringer. Samlet set kan Flexadin Advanced være en værdifuld tilføjelse til din hunds eller kats kosttilskud for at opretholde deres bevægelighed og ledfunktion.

Se hele vores palette af kosttilskud til hundens led her>

 

Yderligere information

Vægt 300 g
Sammensætning

glycerin, gær, havremel, rugmel, havreager, kyllingeleverpulver,
hørfrøolie,UCII®: kyllingebrystbenspulver (indeholdende kaliumchlorid: 0,44% og
total kollagen: 0,36 % (med udenatureret kollagen Type II)) 1,47%, skeolie (kilde til
EPA), pektin, saccharose, maltodextrin, calciumsulfatdihydrat, polyethylen glycol.
Tilsætningsstoer/1 kg: emulgerings-og stabiliseringsmiddel, fortykningsmiddel og
geleringsmiddel: Acacia (gummi arabicum) E414 50000 mg, Natriumalginat E401 250
mg, Vitaminer og provitaminer: Vitamin E 3a700 7000 IU, Konserveringsmidler;
Antioxidanter; aromamixtur.

Analytiske betanddele

vand 20%, råprotein 15%, råfedt 9%, råaske 3%, træstof
1,5%. Per tyggetablet: Total omega 3 fedtsyrer 95 mg. Total eicosapentaensyre (EPA)
9,3 mg, Total vitamin E 21 IU, Nettovægt per tyggetablet: 3 g.

Boswellia Serrata

Når det bedste bliver endnu bedre…

Vi er stolte af at kunne præsentere en ny og forbedret udgave af Flexadin Advanced.

I den nye udgave finder man fortsat det unikke indhold af UC-II der igennem flere år nu har vist sit værd som et af de mest innovative tilskud til led problemer i årtier. Den eneste forskel er at der nu også er tilsat Boswellia Serrata.

Dette sikrer nu en endnu hurtigere synlig effekt af produktet – allerede efter blot 2 uger kan ejerne forvente at se respons!

Boswellia Serrata har i flere studier vist at det har en naturlig kraftig analgetisk effekt der supplerer den vi opnår ved tildeling af traditionelle NSAIDs. Dette betyder at hunden nu vil opleve lindring allerede efter kort tid og efterfølgende opnå den effektive effekt som Flexadin Advanced allerede er kendt for at bidrage med.

264 anmeldelser af Flexadin Advanced UCII

 1. Inge R. (verificeret ejer)

  Jeg har igennem et par år benyttet Gærum Dyreklinik via nettet i forbindelse med køb til min franske bulldog, herunder Flexadin Advanceret. Dette produkt er jeg anbefalet via vores dyrlæge efter operation for diskusprolaps – med god effekt. Priserne er de bedste på nettet i DK.
  Effektiv, venlig og hurtig betjening. Jeg anbefaler dem på det varmeste??

 2. Janni Jensen (verificeret ejer)

 3. Signe S. (verificeret ejer)

 4. Anonym (verificeret ejer)

 5. Anja (verificeret ejer)

  Godt produkt

 6. Anonym (verificeret ejer)

  Fuld tilfreds med ikke kun leveringen og prisen, men også varen.

 7. Torben Larsen (verificeret ejer)

  Efter 14 dage brug, har hunden det bedre og springer glad rundt igen

 8. Jørgen Sørensen (verificeret ejer)

 9. Malene Damsholt (verificeret ejer)

  Meget fin og hurtig levering, samt en god pris 🙂

 10. Eva (verificeret ejer)

 11. Jens Skall Sørensen (verificeret ejer)

 12. Anonym (verificeret ejer)

 13. Lene Kristensen (verificeret ejer)

  Min schæfer er lige begyndt på Flexadin, Bella har slidgigt i den en hofte og tå, efter ca en uge halter Bella ikke mere.

 14. Anette Østbjerg (verificeret ejer)

 15. Jørn Nørgaard (verificeret ejer)

 16. Jens R. (verificeret ejer)

  hurtigt levering

 17. Karin Lisberg (verificeret ejer)

 18. Rikke D. (verificeret ejer)

 19. Emmy (verificeret ejer)

  Det virker -og god service herudover ?

 20. Birthe Petersen (verificeret ejer)

  Har ikke brugt produktet i 14 dage endnu, så det er for tidligt at bedømme – men jeg har store forventninger☺️

 21. Lotte (verificeret ejer)

  Hurtig levering

 22. Henrik (verificeret ejer)

 23. Helene (verificeret ejer)

  Dette produkt er så godt, at det kan varmt anbefales. Min lille hund havde et halt forben men nu springer hun glad rundt, som aldrig før.

 24. Tina (verificeret ejer)

 25. vendy vedel (verificeret ejer)

  min lab.bl stod tæt på aflivning pga halthed gigt og andre skader men nu efter godt en måned er hun næsten haltfri og er bleven meget aktiv igen …. super godt produkt kan kun anbefale at prøve det….

 26. Karen (verificeret ejer)

  Hurtig levering

 27. Hans Schmidt (verificeret ejer)

 28. Livi (verificeret ejer)

 29. George W. Leach (verificeret ejer)

  Jeg læste om Flexadins helt eventyrlige virkning, mens jeg genbestilte CombiCare, som jeg hidtil havde givet min næsten 13 år gamle labrador. Efter to år så og sige uden nævneværdige problemer fik han pludselig tydelige smerter og haltede meget på højre bagben (gigt i højre og venstre hofter og lår).

  Med udsigten til, at min sorte diamant skulle leve med halthed og permanent smertestillende medicin, var der ikke så meget at betænke sig på. Efter brugen af Flexadin i nu kun tre uger kan jeg bekræfte, at lovprisningen af Flexadin holder vand! Før kunne han dårligt støtte på benet, de sidste to uger har han gået næsten normalt, og i samme periode er medicinering nedtrappet til et minimum. Hvis denne forbløffende forvandling fortsætter, håber jeg på, at han kan løbe frit og ubesværet rundt om kun en måneds tid!

  Jeg kan derfor kun varmt anbefale andre at forsøge med Flexadin til deres gigtplagede bedste venner. Prøv det! I har alt at vinde og intet at tabe!

 30. Anonym (verificeret ejer)

 31. Sven-Erik Kofoed (verificeret ejer)

  I den grad. Perfekt kundeservice og levering

 32. Tine Pilegaard (verificeret ejer)

 33. Anne Grethe Weiss (verificeret ejer)

  Godt tilfreds – har kun gode erfaringer med produktet

 34. Anonym (verificeret ejer)

 35. Vicky Darre (verificeret ejer)

  God og hurtig ekspedition.

 36. Marie Schou (verificeret ejer)

 37. Jessie Klaus (verificeret ejer)

  Jeg og min kæreste har en fantastisk hund der næsten var ved sin ende pga. Ledsmerter i bagbenene men efter jeres fantastiske produkt er han begyndt at kunne gå meget bedre og uden problemer så kan stærkt anbefale produktet uden tvivl.

  Det er noget der virker og er utrolig godt for hunde der har smerter.

 38. Marianne (verificeret ejer)

  Hurtig og uproblematisk handel

 39. Anonym (verificeret ejer)

 40. Jørgen Sørensen (verificeret ejer)

 41. Bente Egelund (verificeret ejer)

  Fin service

 42. Anne A. (verificeret ejer)

 43. Inge Langkjær (verificeret ejer)

 44. Livi (verificeret ejer)

  Det er det sikreste, hurtigste og den bedste måde/sted at handle.

 45. Anonym (verificeret ejer)

 46. Karen (verificeret ejer)

  Jeg bruger Flexadin på anbefaling af en dyrlæge til min working kelpie, der har gigt i albuerne pga. ocd i begge albuer, som han blev opereret for 11 måneder gammel. Jeg kan ikke vurdere, om Flexadin gør noget godt for ham, da jeg ikke umiddelbart kan mærke forskel på hans dagsform før og efter brug af produktet. Jeg vælger alligevel at blive ved med at give det, da jeg gør alt hvad jeg kan for at sikre hans trivsel så længe, det er muligt på trods af de skrøbelige albuer.

 47. Henrik (verificeret ejer)

  God service og hurtig levering

 48. Anne A. (verificeret ejer)

 49. Livi Trygstad (verificeret ejer)

  I to år, har vores hund været fri for gigtsmerter. Det er et fantastisk produkt. Gærum dyreklinik ekspederer ordren hurtigt og fejlfrit til konkurrencedygtig pris.

 50. Kjeld Wewer (verificeret ejer)

 51. jette (verificeret ejer)

  Min beagle med slidgigtforandring i skulder er stort set haltfri og har fået meget bedre bevægelighed = smertefri ?

 52. Thomas Pedersen (verificeret ejer)

 53. Heidi (verificeret ejer)

  Kommer ALTID i løbet af få dage?

 54. Annette Jensen (verificeret ejer)

 55. Eva B. (verificeret ejer)

  Det virker helt efter hensigten. Vores hund haltede af hans gigt og var på smertestillende. Efter 14 dage med flexadin har vi halveret smertemedicinen og han har det mærkbart bedre.

 56. Susanne Larsen (verificeret ejer)

 57. Tine Pilegaard (verificeret ejer)

 58. Anne A. (verificeret ejer)

 59. Lene Riis (verificeret ejer)

  Hurtig afsendelse af varen – billigste web-shop på nettet ved køb af 2×60 stk. 🙂

 60. Wendi Lauge Christensen (verificeret ejer)

  God, og hurtig levering 🙂

 61. Tommy N. Larsen (verificeret ejer)

  Efter min snart 11 årige hund fik Flexadin er hun igen begyndt at lege som før uden smerter.

 62. Stina J. (verificeret ejer)

  Hurtig levering – ingen problemer

 63. Jørgen Sørensen (verificeret ejer)

 64. Anonym (verificeret ejer)

 65. Annette Jensen (verificeret ejer)

 66. Michael Lauridsen (verificeret ejer)

  Alt forløber fint- dog er vi aldrig blevet tilbudt en rabatkode! Vi har handlet flere gange hos jer…

 67. Charlotte (verificeret ejer)

 68. Bente Petersen (verificeret ejer)

 69. susanne larsen (verificeret ejer)

  Hejsa . Min hund ( en flatcoated retriver) var begyndt at halte på vores skovtur om eftermiddagen. Jeg var omkring Thorsager dyrlæge, der mente det højst sansynlig var gigt. Hun anbefalede flexadin advanted og sagde jeg kunne finde det på nettet. Zanto får en tab. hveranden aften og stryger over træstammer og tumler gladeligt med andre hunde, uden smerter el halten. Han er nu ni år og skulle der blive behov, får han en hverdag istedet, engang i fremtiden?. Mvh Susanne Larsen

 70. Anonym (verificeret ejer)

  Hurtig levering

 71. Tina Frederiksen (verificeret ejer)

 72. Hans Schmidt (verificeret ejer)

  Vores Golden Retriever har fået konstateret gigt i begge bagben. Flexadin har en rigtig god virkning på dette, så i det daglige tænker vi slet ikke på at hun har gigt.

 73. Jette Rask (verificeret ejer)

  Jeg bruger det til min 10- årige labrador som, hvis han ikke får den ene “pille” en gang om dagen viser besvær ved at rejse sig op. Han har vel noget gigt som Flexadin kan holde væk

 74. Pia (verificeret ejer)

 75. Livi Trygstad (verificeret ejer)

  Flexadin advanced har reddet vores hunds liv flere gange. Først ved næsten lammende gigt og senest et slagtilfælde juleaften. Efter 4 uger var han 98% sig selv igen efter dyrlægens binyrebarkhomonbehandling. Men uden flexadin havde han nok ikke klaret den.

 76. Ingrid Christensen (verificeret ejer)

  Super godt produkt

 77. Ann R. (verificeret ejer)

  Hurtig levering som lovet.. Vi har nu givet vores staff på 6 år produktet i 14 dage, og mener klart der er en forbedring. Han kunne næsten ikke støtte på v bagben, især ikke hvis det var koldt eller han havde løbet meget. Det problem er nu langt mindre. Så vi håber det sidste forsvinder også.

 78. Gitte Jepsen (verificeret ejer)

  ?

 79. aslaug (verificeret ejer)

  Hurtigt og effektivt som altid

 80. Gitte T. (verificeret ejer)

  Hurtig levering af verdens bedste ledpleje! Det var første gang jeg købte Flexadin Advanced til min 12 årig hund og jeg er så GLAD og TAKNEMMELIG over hvor god effekt det har haft på min elsket hund. Han var begyndt at halte på det ene forben og jeg havde ham til dyrlæge. Dyrlægen så ham igen den 24. oktober 2019 og han var så tilfreds med effekten af Flexadin Advanced. Jeg er så glad over at min hun er blevet sig selv igen. Mine varmeste anbefalinger til dette produkt og 100% et tilskud jeg vil give ham fremadrettet. Min hund har det godt og jeg er glad. Hunden er menneskets bedste ven!

 81. Connie (verificeret ejer)

  Nem og hurtig handel. Købte Flexadin til vores gamle hund. Han kan supergodt lide produktet, men har ikke fået det så længe endnu, at vi kan se resultater

 82. Ulla Hansen (verificeret ejer)

  DET ER ALLETIDERS PRODUKT MIN LILLE PUDDEL HALTER IKKE MERE

 83. Allan Nielsen (verificeret ejer)

  Hej det er et helt utroligt kosttilskud vores dværg schnauzer som har gigt har fået flexadin i 14 dage nu og må bare sige det virker den kunne næsten ikke komme igang og peb højlydt når den havde sovet og skulle ud og gå nu er der intet og den går som en unghund igen den er 12år

 84. Livi Trygstad (verificeret ejer)

  Vores hund fik alvorlige problemer med gigt for tre år siden. Vi begyndte med Flexadin Advanced med det samme efter dyrlægens anbefaling. En måned efter var alle symptomer væk. Han er nu 17 år og går 4-5 ture om dagen af knap en times varighed. Han springer aldrig en “pille” over.

 85. Gitte T. (verificeret ejer)

  Min hund vil ikke spise Flexadin Advanced efter indholdet er lavet om. Muligvis er der en effekt, men det er svært at sige.

 86. søs j. (verificeret ejer)

  Hurtig og sikker levering

 87. JETTE O. (verificeret ejer)

  Nem og hurtig fremme dejlig ?

 88. Hans Schmidt (verificeret ejer)

  Vores Golden Retriever fik for nogle år siden, konstateret gigt i begge bagben. Dyrlægen anbefalede Flexadin for “at smøre” leddene i bagbenene.
  Hunden er i dag 12 år og i fuld vigør. Gå-ture på 2-3 km flere gange om ugen er intet problem og er vi i haven, kommer hun stadig med læderbolden for nu skal vi spille bold.
  Flexadin kan kun anbefales til hunde med problemerne i bevægeapparatet.

 89. Brian O. (verificeret ejer)

  Super hurtig og nem handel !

 90. Birgit Bjørnstad (verificeret ejer)

  Hurtig forsendelse

 91. Gitte Melchior (verificeret ejer)

  Super produkt

 92. Dorte Grønholt (verificeret ejer)

  hurtig og altid i orden

 93. Julie (verificeret ejer)

  Hurtig levering.

 94. Annette Irene Hansen (verificeret ejer)

  det ser ud til at virke på ham. Vi har skåret hans dgl. dosis ned til en 1/2 da han jo er en lille hund

 95. Trine S. (verificeret ejer)

  Hurtig og god ekspedition

 96. Heidi (verificeret ejer)

  Så fin service, kommer altid inden for to dag.

 97. Pernille Frederiksen (verificeret ejer)

  Lindrer min hunds gigt, og så er han vild med dem

 98. Livi Trygstad (verificeret ejer)

  Vores hund var for 3 år siden næsten lammet af gigtsmerter. Efter en måned brug af flexadin advanced var han uden smerter. Han får en “pille” hver dag og har været uden smerter siden. Han er nu 18 år og nyder stadig livet.

 99. Knud T. (verificeret ejer)

  Hurtig og præcis ekspedition af min bestilling af Flexadin Advanced som min næsten 13 år gamle labrador har stor glæde af. Har brugt det i godt et år efter at virkningen indfandt sig efter 2-3 uger. (Fra gammel og halt til gammel og frisk)

 100. Louise (verificeret ejer)

  Hunden kan godt lide dem og spiser ellers ikke hvad som helst.

 101. mads erichsen (verificeret ejer)

  Ved ikke om prisen er den bedste men produktet er!

 102. Ulla Hansen (verificeret ejer)

  Jeg er så taknemmelig for at jeg lærte om flexadin. Vores puddel på 12 år haltede meget og vi kunne ikke
  gå vores dejlige ture. Efter flexadin som vi nu har brugt i snart et år er der ingen broblemer .

 103. Kjeld B. (verificeret ejer)

  Alt ok!!!!!

 104. Trine (verificeret ejer)

  god servis, hurtig levering og et rigtig godt produkt

 105. Jørgen Sørensen (verificeret ejer)

  Hurtig ekspedition

 106. Flemming Overgaard (verificeret ejer)

  Jeg bruger det til en 10 år gammel labrador,som bliver brugt meget til jagt, og har haft lidt bøvl med et forben , jeg syntes det har haft en god effekt at give den flexadin.

 107. Nina (verificeret ejer)

  Hurtigt, nemt og bedste pris. Et super produkt, der virker, til en hund med ondt i ledene.

 108. Jette O. (verificeret ejer)

  Hurtig og nemt

 109. Xenia D. (verificeret ejer)

  Kan allerede efter 14 dages brug mærke MEGET tydelig forskel på min schæfers gigt. Jeg er fan

 110. Helle H. (verificeret ejer)

  Jeg har flere gange købt det her produkt hos Gærum Dyreklinik, med god betjening og hurtig afsendelse, så kan varmt anbefale at handle hos dem 🙂

 111. Livi Trygstad (verificeret ejer)

  På 3. År holder flexadin advanced vores 18 Årige gravhund på benene uden smerter. Den har også overlevet 2 slagtilfælde for et år siden, som vi tilskriver flexadin og en dygtig dyrlæge. Gærum dyreklinik ekspederer ordrene hurtigt og effektivt.

 112. Arild W. (verificeret ejer)

  Fuld tilfredshed ?

 113. alice (verificeret ejer)

  hurtig levering

 114. Melika Illum (verificeret ejer)

  Varen kom hurtigt

 115. Livi Trygstad (verificeret ejer)

  Flexadin advanced gav vores hund 3 gode år efter han blev næsten lam af svær gigt. Gærum Dyreklinik er hurtig og sikker nethandel.

 116. Jan Poulsen (verificeret ejer)

  Vores labrador/schæfer blanding har i en alder af 12 år problemer med hofterne. Det er for tidligt at konkludere, men det virker her efter 3 uger til, at produktet hjælper. Kan anbefale at prøve det.

 117. Ulla (verificeret ejer)

  hurtig levering

 118. Allan Nielsen (verificeret ejer)

  Det virker bare mere er der ikke og sige til det

 119. Alice (verificeret ejer)

  Hurtig levering.

 120. Annette Irene Hansen (verificeret ejer)

  min hund har fået det væsentlig bedre. Han løber nærmest afsted. Før skulle han slæbe sig afsted.

 121. Mogens Omer (verificeret ejer)

  Ved ikke der ses ikke nogen forskel på vovsen

 122. Janni (verificeret ejer)

  Det bedste tilskud på markedet til mine gamle Schæferhunde.

 123. Anonym (verificeret ejer)

  Han en gammel Dogue de Bordeaux tæve på 9 1/2 som har fået gigt i forbenet, hun har det meget bedre med Flexadin Advanced

 124. Inga M. (verificeret ejer)

  Very good

 125. Jørgen Sørensen (verificeret ejer)

  Super god service

 126. Helle Hollmann (verificeret ejer)

  Godt sted at handle. Hurtig ekspedition, samt modtagelse 🙂

  Jeg bruger produktet til at vedligeholde min hunds muskler, led, sener og knogler, med god effekt 🙂

 127. Mikael Mikkelsen (verificeret ejer)

  Meget fint

 128. Mikala N. (verificeret ejer)

  Fin service!

 129. Anonym (verificeret ejer)

  God pris. Håber, at det virker?

 130. gitte cohn (verificeret ejer)

  godt produkt

 131. Pia K. (verificeret ejer)

  Nem og hurtig levering

 132. Jørgen Sørensen (verificeret ejer)

  Det er en fin service man få

 133. Sara S. (verificeret ejer)

  Den bedste pris og hurtig levering.

 134. Dorthe Kramme (verificeret ejer)

  Super hurtig service

 135. Anonym (verificeret ejer)

  Hurtig levering

 136. Dan Lennart Kristensen (verificeret ejer)

  Anvender midlet til min hund, som har hoftearthtose.

 137. Bettina Thougaard (verificeret ejer)

  Nemt og hurtigt ?

 138. Peter Kirkegaard (verificeret ejer)

  Hurtig levering. Alt er godt

 139. Marianne (verificeret ejer)

  Ingen problemer og hurtig levering

 140. Alice (verificeret ejer)

  Hunden springer rundt og er ikke akut gigtramt.

 141. Allan K. (verificeret ejer)

  Super hurtig ekspedition og levering. Super produkt, et vidunder middel mod gigt, 11 år gammel labrador bliver næsten som ung igen.

 142. Kenneth nielsen (verificeret ejer)

  Som altid super service, og vejledning.. Fra bestilling til levering 3 dage.. Det kalder jeg verdensklasse..

 143. Trine (verificeret ejer)

  Altid god og hurtig service

 144. Lene Kristensen (verificeret ejer)

  Bestiller den ene dag, og har det næste dag hurtig levering ??

 145. Gitte Mønsted Jensen (verificeret ejer)

  Perfekt til gammel hund med gigt

 146. Bente Andersen (verificeret ejer)

  God netside, billigste med det jeg skulle bruge, meget hurtig og god levering.

 147. Tina Møller Jensen (verificeret ejer)

  Vores dværgschnauzer er holdt op med at halte. Umiddelbart virker produktet meget effektivt og hurtigt virkende ?

 148. Elo Jensen (verificeret ejer)

  Sikkert et udemærket produkt …. Men har desværre ikke hjulpet på min gamle tøs på 13 år som halter på den ene ben har brugt det i ca 18 dage uden fremgang

 149. Susanne N. (verificeret ejer)

  Altid sikker og hurtig levering

 150. Rie sørensen (verificeret ejer)

  Super hurtig levering

 151. Arild Winther-Clausen (verificeret ejer)

  Bruger Flexadin til min schæfertæve Freya for at modvirke udvikling af let HD.
  Har haft god effekt, da Freya i dag bevæger sig flot?

 152. Helle Rasmussen (verificeret ejer)

  Det er svært, at bedømme om Flexadin Advanced har hjulpet min hund. Carlo har ikke fået det en måned.

 153. Tina Møller Jensen (verificeret ejer)

  Vores dværgschnauzer stoppede med at halte efter få dage på Flexadin

 154. Anne T. (verificeret ejer)

  Meget fin service og hurtig levering⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Ser ingen effekt af flexadin efter 14 dage og vælger at gå tilbage til canosan, da min 12 år gamle labrador på dette tidspunkt er meget dårligt gående og har smerter især i venstre forben(albue)
  Det er ikke lang tid nok til at bedømme produktet, men jeg synes allerede efter brug af canosan i få dage, at han er bedre, så jeg tror canosan er et bedre valg til netop min hund?

 155. Trine (verificeret ejer)

  God og hurtig betjening.

 156. Mikala Nielsen (verificeret ejer)

  Rigtig fin pris på et super godt produkt.

 157. Dorthe Kramme (verificeret ejer)

  Hurtig og sikker betjening. Nem og overskuelig hjemmeside.

 158. Britt (verificeret ejer)

  Altid uden problemer ? ikke første gang jeg køber flexadin der og ej heller ikke sidste gang?pakken kom i løbet af få dage ? super tilfreds.

 159. Finn Petersen (verificeret ejer)

  Det skal vores møffeer have ind til de er 18 måneder… Sådan er det bare … Vi håber det er så godt som vi hører folk siger…?

 160. Lisbeth (verificeret ejer)

  Uden problemer og hurtig levering

 161. annette irene hansen (verificeret ejer)

  fin lev. ellers ingen bemærkninger

 162. Lisa T. (verificeret ejer)

  Super produkt, hurtig levering, fuld tilfredshed.

 163. Malene Damsholt (verificeret ejer)

  Altid hurtig levering og gode priser!

 164. Ann Dalsgaard (verificeret ejer)

  Min ene mellempuddel (7 år) har lidt slid i hofterne. Han har fået lagt guld ind og det hjalp noget, men efter Flexadin har det rettet ham endnu mere.
  Den største ulempe er at han synes det smager grimt! Så jeg propper det ned i halsen på ham og han synker det!

 165. Lone (verificeret ejer)

  Fin service

 166. Rikke H. (verificeret ejer)

  Hurtig ekspedition ?

 167. Charlotte A. Hermansen (verificeret ejer)

  Hurtigt og nemt.

 168. Anette Pedersen (verificeret ejer)

  Vi bruger det til gigtproblemer hos vores hund (9år)

 169. Thomas L. (verificeret ejer)

  Hurtig levering

 170. Aase svankjær (verificeret ejer)

  Altid hurtig levering. Nem hjemmeside at betjene. Produktet Flexadin har min gamle westiehund på snart 13 stor glæde af. Han er på et tidspunkt blevet opereret i sit ene bagben og har fået noget gigt. Desuden er han en smule stiv i kroppen. Kunne fx i lang tid ikke hoppe op på sin yndlingsplads ved siden af mig i sofaen. Men det kan han nu, og jeg tror, det skyldes Flexadin. Jeg tør ikke lade være med at give ham det.
  Venlig hilsen Aase Svankjær

 171. Finn Petersen (verificeret ejer)

  Hurtig levering, god overblik på siden

 172. Kenneth Aagaard jensen (verificeret ejer)

  Bruger det til Pepsi ???? hofter.
  Kan se når vi har holdt pause med dem.
  Så halter den. ????

 173. Bente Sønderborg (verificeret ejer)

  Super hurtig levering og meget billig pris ????????

 174. Anonym (verificeret ejer)

  Super godt

 175. Ehsan A. (verificeret ejer)

  God, billige, hurtig levering .

 176. Anonym (verificeret ejer)

  God pris og hurtig afsendelse

 177. Lisbeth (verificeret ejer)

  Godt produkt til en god pris. Samtidig hurtig levering. Er en meget tilfreds kunde

 178. Susanne (verificeret ejer)

  Hurtig levering og god pris ????

 179. Vibeke Sørensen (verificeret ejer)

  Ja, det virkede efter 5 dage, på en næsten 12 år gammel golden der har lidt gigt.

 180. Claus Christensen (verificeret ejer)

  Min hund får det som tilskud mod slidgigt

 181. Frank Andersen (verificeret ejer)

  Godt udvalg, hurtig service

 182. gitte cohn (verificeret ejer)

  Min 8 årige labrador får det pga HD i højre hofte

 183. Jannick (verificeret ejer)

  Varen kender vi jo, men som altid fin og hurtig behandling af ordren. Endnu en gang tak for det.

 184. Hanne Olsen (verificeret ejer)

  Fik produktet anbefalet af en veninde og jeg må sige at jeg er glad på min hunds vegne, for hun har helt klart glæde af dem og er blevet næste “hvalpet” igen 🙂

 185. Ronnie Petersen (verificeret ejer)

  Vi har brugt Flexadin 1 års tid til vores Golden/Hovawart på 5 år som har dårlige hofteled. Tidligere var det meget tydeligt på hendes gang når hun rejste sig efter et længere hvil. Hun virkede stiv og gangbesværet.. Efter hun har fået Flexadin bemærker vi det stort set ikke længere. Det gør absolut en forskel

 186. Britt Karin Aagerup (verificeret ejer)

  Super tilfreds ????????????

 187. Anonym (verificeret ejer)

  Dejligt nemt og lige til.

 188. Susanne R. (verificeret ejer)

  Vores hund var begyndt at vise tegn på ømhed under gåture, også korte ture. Vi oplever helt klart en forbedring efter vi er begyndt at bruge flexadin.

 189. Anni Antonsen (verificeret ejer)

  Super service ???? Også på klinikken, hvor Thilde har fået lavet tightrope operation ???????? Boede vi ikke så langt væk, var det helt sikkert vores faste dyrlæge ????

 190. Vibeke (verificeret ejer)

  Kommer hurtigt hver gang.

 191. Birgitte B. (verificeret ejer)

  Gives pga gigtforandringer i forben.

 192. annette irene hansen (verificeret ejer)

  det virker positivt på min snart 12 årige hund med vire i bagben.

 193. Diana N. (verificeret ejer)

  Yderst tilfreds.. Fik sendt mail, så jeg vidste hvor langt min ordre var. Hurtig forsendelse.. Ikke noget at sætte en finger på!

 194. Lisa (verificeret ejer)

  Fuld tilfreds med være og service.

 195. Lene Bak Kirkegård (verificeret ejer)

  God pris og hurtig levering.

 196. Helle Hollmann (verificeret ejer)

  Et behageligt sted at handle, hurtig afsendelse og modtagelse 🙂

 197. lisbeth hansen (verificeret ejer)

  Kan kun sige det virker

 198. Lisbeth L. (verificeret ejer)

  Har afhjulpet stivhed i bagben. Samtidigt smager det godt, så det bliver spist med stor lyst

 199. Anette (verificeret ejer)

  Min hund har hoftedysplati vist ved røntgen gav hende med det samme flexadin og kan se en tidlig forbedring af hendes gang ????????

 200. Doris nielsen (verificeret ejer)

  Jeg bruger produktet til min næsten 11år gamle retriver hund, der er lidt stiv i benene. Der er mærkbar forandring til det bedre, jeg kan kun anbefale produktet

 201. Camilla Christensen (verificeret ejer)

  Super produkt mod gigt ????

 202. Gitte A. (verificeret ejer)

  Jeg er meget tilfreds – hurtig og præcis levering af netop det jeg bestilte, og ikke mindst til en god pris????

 203. Anne Munk (verificeret ejer)

  Billige priser og hurtig levering hver gang

 204. Merete Lindblad (verificeret ejer)

  Hurtig levering

 205. Hans Schmidt (verificeret ejer)

  Super nem hjemmeside og lynhurtig levering

 206. Stine H. (verificeret ejer)

  Nemt at bestille, god pris og hurtig levering. Produktet virker rigtig godt på min Chow Chow, som har brug for lidt ekstra ‘kærlighed’.

 207. Hanne (verificeret ejer)

  Super hurtig leverig og ingen fejl. Er meget tilfreds

 208. Susanne (verificeret ejer)

  Hurtig levering

 209. Marion (verificeret ejer)

  Hurtig levering og god til prisen

 210. Lars Enggaard (verificeret ejer)

  God og hurtig levering

 211. Maria (verificeret ejer)

  Ingen halten og super blød pels. Helt klart et produkt vi vil fortsætte med

 212. Mona Renee Berg (verificeret ejer)

  Hurtig levering og nem hjemmeside

 213. Christina M. (verificeret ejer)

  Første pakke, så afventer endnu virkning. Min hund fik tidligere collagen pulver son var effektivt, håber på samme effekt her

 214. Lars Nørlund (verificeret ejer)

  Fair pris og hurtig levering

 215. Tommy Sorgenfrei (verificeret ejer)

  God vare , på lager, afsendt hurtigt ????

 216. gitte cohn (verificeret ejer)

  fint som sædvanlig

 217. Allan Kristensen (verificeret ejer)

  Helt fantastisk til min hunds gigt, det er nærmest et vidunder middel, kan klart anbefales

 218. Lene Kristensen (verificeret ejer)

  Hurtig levering ????

 219. Elisabeth (verificeret ejer)

  Efter ca 4 måneder mener jeg nu at kunne se en positiv effekt af Flexadinen. Min puddel har gigt i et forben og kan nu gå længere ture, før han halter og sætter farten ned. Ligeledes er han mere mobil under leg. Sammenlignet med eks Canosan kan jeg bestemt anbefale produktet. Gærum dyreklinik er hurtig til at afsende og følger ligeledes hurtigt op på henvendelser via mail – jeg kan helt sikkert anbefale klinikken ????

 220. christina b. (verificeret ejer)

  .

 221. Hanne S. (verificeret ejer)

  For min hunds led efter dyrlæges anbefaling

 222. Ehsan Ansari (verificeret ejer)

  Meget effektiv og vi er meget tilfreds me resultat. Du ken see forskellen de første uger på din hund.

 223. Pia Rostkjær (verificeret ejer)

  Bedste produkt, som virker.

 224. Jens Styrbæk Sørensen (verificeret ejer)

  God kommunikation. Hurtig leverance. Tak!

 225. Heidi (verificeret ejer)

  Hurtig og god service. Varen var som forventet. Jeg er godt tilfreds.

 226. Karen B. (verificeret ejer)

  billigere end andre steder

 227. Heidi Staal (verificeret ejer)

  Super godt produkt????????????.

 228. Tommy Sorgenfrei (verificeret ejer)

  God pris og hurtig levering ????

 229. Ulla M. (verificeret ejer)

  Godt produkt

 230. Lotte A. (verificeret ejer)

  Hurtig levering. Køber gerne herfra igen.

 231. Malene Damsholt (verificeret ejer)

  Altid god pris og hurtig levering

 232. Anonym (verificeret ejer)

  Hurtig levering

 233. Alexander (verificeret ejer)

  Super hurtig levering

 234. Gitte Alexandersen (verificeret ejer)

  Hurtig og fin betjening, jeg har handlet der flere gange.

 235. Jette Obel (verificeret ejer)

  Virker på Rosas gigt

 236. Hanna Jepsen (verificeret ejer)

  Hurtig levering

 237. Ronnie Petersen (verificeret ejer)

  Vores Bella har dårlige hofter og havde ofte svært ved at rejse sig. Efter vi begyndte at give hende Flexadin har hun fået det meget bedre uden synligt besvær. Kan anbefales

 238. Hanne O. (verificeret ejer)

  Vores 15 år gammel labadore har stor glæde af disse “godbidder” mod hendes gigt i sin ene hofte

 239. Heidi P. (verificeret ejer)

  Altid god service og hurtig levering.

 240. Anette (verificeret ejer)

  Alt klappede til perfektion

 241. Kim W. (verificeret ejer)

  Vare kom som lovet !

 242. Anneline (verificeret ejer)

  Lader til og virke på hunden

 243. Annette (verificeret ejer)

  Min hund er blevet frisk igen. Det er en kæmpe forskel. Nu kan han løbe hoppe og leje igen. Han har fået det i 5 mdr og det virkede ret hurtigt

 244. Anonym (verificeret ejer)

  Hej jeg bruger produktet til min hund, Aslan, da han har lidt slidgigt i forbenene. Det hjælper ham.

 245. Anonym (verificeret ejer)

  Altid hurtig levering

 246. Gerd Blackmore (verificeret ejer)

  Vores Bearded Collie pige, Malou, blev 12 år i juni, hun har gigt i albuerne. Hun får specialfoder og så giver vi hende en Flexadin hver aften, vi håber og tror, at det gavner hende.

 247. Tommy (verificeret ejer)

  God pris. Hurtig levering

 248. Jim Andersen (verificeret ejer)

  Alt som det skal være.

 249. Gitte Alexandersen (verificeret ejer)

  Fint kosttilskud, som vores schæfer på 4 år får hver eneste dag for at styrke især hofterne.

 250. Lotte T. (verificeret ejer)

  Fuldt tilfreds

 251. Rikke Flintholm (verificeret ejer)

  virker til min hunds led, også syntes han de smager godt.

 252. Pia Ann Jensen (verificeret ejer)

  Super hurtig levering

 253. Melanie (verificeret ejer)

  Hurtig levering, og god pris på varen.

 254. Hanne (verificeret ejer)

  Har handlet flere gange her, og aldrig haft problemer.
  Altid hurtig ekspedition og styr på regnskabet 😊👍

 255. Dan Kristensen (verificeret ejer)

  Hurtig,problemfri levering

 256. Kirsten Karla Jensen (verificeret ejer)

  0GSÅ ET SUPER GODT PRODUKT TIL VORES HUND PÅ 12 ÅR ,, HUN BEVÆGER SIG FLOT OG MED STOR GLÆDE ,, TUSIND TAK GÆRUM DYREKLINIK FOR GODE PRODUKTER OG HURTIG SERVICE !!!

 257. Annette H. (verificeret ejer)

  Jeg kan ikke bedømme jer, jeg har jo bare købt hos jer.
  Min hund har fået disse piller et år nu. Uden pillerne kunne han ikke bevæge sig og han havde ikke et godt liv.
  Med pillerne fik jeg min glade og meget livlige hund tilbage.
  Han kan nu selv gå op og ned af trappen. Min hund er 14 år og har et godt liv.

 258. Lotte Thomsen (verificeret ejer)

  Altid hurtig levering

 259. Hela Zoega (verificeret ejer)

  Hela Zoega

 260. Pia Ann Jensen (verificeret ejer)

  Sup

 261. Hanne (verificeret ejer)

  Som altid fin service og hurtig levering 😊👍

 262. Karina Hansen (verificeret ejer)

  Hurtig levering. God pris.

 263. Tine Basse (verificeret ejer)

  Det virker bare!! Har brugt det til nu to ældre hunde, og efter en uge uden, kan man tydeligt mærke de blir stivere i ledene og i deres gang.

  Super service og hurtig ekspedition 👌

 264. Martin Frederiksen (verificeret ejer)

  Første ordre blev hurtigt ekspederet. Det gjorde den anden ordre ikke.
  Vi oplever god effekt af produktet.

Tilføj en anmeldelse af varen

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish