Specific CDD

(3 kundeanmeldelser)

405,00 kr.595,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Udviklet til foderallergi hos hund.

 • Foder til hund med foderallergi.
 • Meget letfordøjelige ingredienser for at sikre en fuldstændig optagelse foderet
 • Reduceret fiberindhold for at øge fordøjeligheden
 • Begrænset antal ingredienser

 

SPECIFIC™ CDD (Food Allergy Management) er en ernæringsmæssigt komplet hypoallergen diæt, der indeholder et begrænset antal ingredienser. De kliniske symptomer på foderallergier eller -intolerance (hovedsageligt symptomer fra huden med kløe og symptomer fra mave-tarm-kanalen med diarré) kan undgås ved at give en diæt, der ikke indeholder allergenet.Specifik CDD, dette foder er perfekt sammensat og specielt udviklet til foderallergi hos hunde.

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER> 

 

 

Yderligere information

Detaljer

SPECIFIC™ CDD (Food Allergy Management) er en ernæringsmæssigt komplet, afbalanceret hypoallergen diæt, der indeholder et begrænset antal ingredienser. De kliniske tegn på foderallergier eller -intolerance (hovedsageligt dermatologiske problemer eller problemer fra mave-tarm-kanalen) kan undgås ved at fodre med en diæt, der ikke indeholder allergenet. Ved kun at bruge et begrænset antal ingredienser, som dyret aldrig eller kun sjældent har været i berøring med, minimeres sandsynligheden for overfølsomhed ved at fodre med SPECIFIC™ CDD (Food Allergy Management). For at forhindre symptomerne på foderallergi er det afgørende, at der ikke fodres med andet end den hypoallergene diæt. Den høje fordøjelighed i SPECIFIC™ CDD (Food Allergy Management) og ingrediensernes høje kvalitet gør det til et foder, der er særligt gavnlig for patienter med kliniske tegn på diarre fra tyndtarmen. I disse tilfælde er det tilrådeligt at dele den daglige ration op i 3-5 måltider.

Ingredienser:

Korn • Æg og ægprodukter • Olie og fedtstoffer • Mineraler • Plantago psyllium husk

3 anmeldelser af Specific CDD

 1. Birte Johansen (verificeret ejer)

  Jeg købte produktet p.g.a. jeg mente min hund havde allergi da han konstant slikkede poter, men det er for tidligt at vurdere om det hjælper da der gik 10 dage før han begyndte at spise det nye foder og jeg mener man skal prøve det nye foder i mindst 6 uger.

 2. Katja Lohmann (verificeret ejer)

  Nem bestilling og hurtig ekspedition 😉

 3. Rikke Søgaard (verificeret ejer)

  Fin foder til allergi hund

Tilføj en anmeldelse af varen

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish