Specific CDD-HY

(2 kundeanmeldelser)

445,00 kr.620,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

SPECIFIC CDD-HY (Food Allergy Management), foder til hunde med allergi.

  • Indeholder kun hydrolyseret protein.
  •  Indeholder hydrolyseret lakseprotein og ris.
  • Laksen er af høj kvalitet og kommer fra norske fjorde.

 

Specielt sammensat til diætetisk behandling af dermatologiske og/eller gastrointestinale sygdomme, der er forårsaget af for eksempel foderallergi eller -intolerance.

Diæten indeholder højt fordøjelige ingredienser af høj kvalitet og er afbalanceret med et begrænset antal ingredienser. Dette hjælper til at give maksimal fordøjelse af diæten og understøtter behandlingen af flere gastrointestinale sygdomme.

Velegnet til både hvalpe og voksne hunde

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>  

 

 

Yderligere information

Yderlig information

SPECIFIC™ CDD-HY (Food Allergy Management) er en ernæringsmæssig komplet og afbalanceret hypoallergen diæt, der indeholder et begrænset antal ingredienser. De kliniske tegn på foderallergi og/eller -intolerance (primært dermatologiske og gastrointestinale problemer) kan begrænses ved at fodre med en diæt med hydrolyseret protein eller som ikke indeholder det udløsende allergen. SPECIFIC™ CDD-HY (Food Allergy Management) er en diæt med hydro- lyseret protein. Laksens protein er klippet i meget små stykker ved hjælp af en speciel teknik. Dette bevirker, at proteinet ikke genkendes af immunsystemet, da stykkerne er for små. Hermed vil hunden ikke reagere på proteinet og undgår således også dermatologiske og/eller gastrointestinale reaktioner på proteinet.

Ingredienser:

Ris ● Hydrolyseret lakseprotein ● Risprotein ● Svinefedt ● Mineraler ● Vitaminer og sporstoffer ● Cellulosepulver ● Plantago psyllium husk ● Solsikke olie.

2 anmeldelser af Specific CDD-HY

  1. Jette Videbæk (verificeret ejer)

    Meget fin service og super hurtig levering. Kan kun anbefales ??

  2. Anders Lonnebjerg (verificeret ejer)

    Billigt og hurtigt.

Tilføj en anmeldelse af varen

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish