Specific CAD

710,00 kr.

12 kg.

Varenummer (SKU): D 5701170110029 Kategori:

Beskrivelse

Perfekt foder når din hund er aktiv.

SPECIFIC™ CAD 12 kg.

Masser af energi, som dækker den voksne aktive hunds behov fuldt ud. Billedet viser en pose Specific CAD foder beregnet til aktiv hund

Øget fedtindhold for at give koncentreret energi.

Øget proteinindhold, der dækker behovet for essentielle aminosyrer til opbygning af muskler under træning. Derfor perfekt til en aktiv hund.

Optimalt forhold mellem omega-3 og omega-6 fedtsyrer har gunstig indvirkning på modstandskraften og giver sunde led og flot hud og pels.

Mindre mængde afføring på grund af den høje fordøjelighed.

I modsætning til mennesker, hvis primære energikilde under aktivitet er kulhydrater, er hundens primære energikilde fedt. Diæten har et øget indhold af fedt, og det giver hunden et øget indhold i blodet af frie fedtsyrer, hvilket er den primære energikilde for hunde med et stort energibehov, som det ses hos en aktiv hund. SPECIFIC™ Active indeholder derfor ca. 28% fedt.

Sammensætningen og den høje kvalitet af råvarerne i SPECIFIC™ Active sikrer, at hunden aldrig kommer til at mangle proteiner, vitaminer eller mineraler – hverken under eller efter hård, fysisk anstrengelse.

SPECIFIC™ Active er også velegnet til hunde, som af andre årsager har et øget behov for energi og næringsstoffer, f.eks. efter sygdom eller operation. SPECIFIC™ Active er den optimale diæt til en meget aktiv hund.

HAR DU SPØRGSMÅL OM SPECIFIC CAD, KAN DU STILLE DEM HER>

 

Yderligere information

Specific dyrlægens hundefoder

SPECIFIC hundefoder – 6 helt specifikke grunde til at vælge SPECIFIC hundefoder. SPECIFIC´s foderprogram består af et komplet sortiment, som dækker alle aspekter i din hund´s liv.Det betyder, at du med SPECIFIC hundefoder er sikker på, at din hund opnår en optimal ernæring som både hvalp, voksen og seniorhund, og at du altid vil kunne finde en SPECIFIC diæt, som passer til netop din hund. Alle SPECIFIC produkter har en rigtig god smag. Smagen har stor betydning, for kun hvis din hund kan lide foderet, kan den få det fulde udbytte af det. Den gode smag betyder også, at det er nemt for dig at skifte fra et andet foder til SPECIFIC og at skifte mellem de forskellige SPECIFIC diæter. Alle SPECIFIC produkter har en høj fordøjelighed. Det betyder, at hunden skal fodres med en mindre mængde foder, hvilket medfører en mindre mængde afføring. Dette gør samtidig SPECIFIC meget økonomisk i brug. SPECIFIC produceres af en farmaceutisk virksomhed.Det betyder, at man drager fordel af Dechra´s lange tradition for videnskabelig udvikling, kontrol og undersøgelser. Diæterne er udviklet og optimeret ud fra den seneste viden inden for ernæring af hund og kat. SPECIFIC hundefoder fås kun hos dyrlæger. SPECIFIC sælges kun gennem dyrlæger for at sikre, at dyreejere altid får den optimale rådgivning omkring ernæring af både syge og raske dyr. Opskriften på SPECIFIC hundefoder er altid fuldstændig den samme. Dette gælder naturligvis også for den høje kvalitet af råvarer. Det betyder, at du kan være sikker på et ensartet produkt af samme høje kvalitet, hver gang du køber SPECIFIC hundefoder.

Ingredienser:

Olie og fedtstoffer • Vegetabilsk proteinekstrakt • Korn • Fisk og fiskeprodukter • Æg og ægprodukter • Gær • Mineraler • Sukker • Plantago psyllium husk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specific CAD”

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish