Ekyflex Tendon Evo

870,00 kr.1.545,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Ekyflex Tendon Evo: En innovation til hestens sener

EKYFLEX TENDON EVO er et supplementfoder formuleret af AUDEVARD laboratorierne. Det er designet til at give ernæringsmæssig støtte specifikt til sener og ledbånd.

Lær at genkende tegnene på skader på sener og ledbånd.

Sener og ledbånd er overfladiske muskuloskeletale strukturer. Enhver skade, selv på et tidligt tidspunkt, vil sandsynligvis forårsage synlige tegn: varme, hævelse, tab af arbejdsevne. Disse er tidlige indikatorer for, at sene- og ledbåndsfibre er blevet påvirket, primært på grund af alder og/eller faktorer relateret til motion. Det er vigtigt at lære at genkende tidlige tegn på skade: op til 70% af hesteejere rapporterer at have bemærket mindst et af tegnene på tidlig skade på sener eller ledbånd, selvom hesten ikke var halt på det tidspunkt. Hvis disse tegn forekommer hyppigt og ikke behandles, øges risikoen for problemer med sener og seneskeder. Derfor er forebyggelse en vigtig faktor for at undgå en episode af problemer med sener og seneskeder. Faktisk kan helingen af sener og ledbånd hos heste være usikker, med op til 80% af heste, der oplever tilbagevendende skader.

En triple virkning til at styrke kollagenfibre

Ekyflex Tendon EVO repræsenterer udviklingen inden for støtte til sener og ledbånd.

Baseret på sin veterinære ekspertise innover Audevard med en triple virkning på sener for at frigøre hestens elasticitet:

1. Skab kvalitetskollagen takket være Tendogen I® (en kombination af specifikke aminosyreprækursorer til type 1 kollagen) og hvid pilbarksekstrakt (øger omdannelsen af midlertidigt, lavmodstandsdygtigt type 3 kollagen til langvarigt, modstandsdygtigt type 1 kollagen).

2. Optimer sene-miljøet med Boswellia serrata og citrusekstrakter, to kraftfulde antioxidanter, der skaber en optimal balance for kollagenfibrene og deres funktion.

3. Styrk tilknytningen til knoglen med vitamin D3 for at forbedre indførelsen af sene- og ledbåndsfibre i knoglen.

Ekyflex Tendon EVO er et avanceret supplementfoder, der er udviklet af AUDEVARD laboratorierne til at give specifik ernæringsmæssig støtte til sener og ledbånd. Ved at anvende deres ekspertise på området har de udviklet et produkt med triple effekt for at styrke hestens sener og forbedre dens elasticitet.

 

Et effektivt supplementfoder som Ekyflex Tendon EVO kan være et værdifuldt værktøj i forebyggelsen af skader på sener og ledbånd. Dette supplementfoder er specielt formuleret til at styrke og beskytte disse vitale strukturer hos heste.

 

Doping bestemmelser:

OBS! EKYFLEX TENDON EVO indeholder hvidpil (Salix alba standardiseret til 25% salicin).
For at holde sig under FEI’s dopinggrænse, må der max gives 4 mål dagligt.

Der er 96 timer karenstid for trav- og galopheste i Skandinavien.

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Dosering

1 mål = 30 g

Daglig dosis – HEST
Akut udfordring: 2 mål

Understøttende: 1 mål
(Perioder med stævner, intensivt arbejde eller
1-2 måneder før en konkurrence)

Vedligeholdelse: 1 mål
(Lav intense perioder)

Daglig dosis – PONY
Akut udfordring: 1 mål

Understøttende: ½ mål
Perioder med stævner, intensivt arbejde eller
1-2 måneder før en konkurrence.

Vedligeholdelse: ¼ mål
(Lav intense perioder)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ekyflex Tendon Evo”

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish