Equilux

(1 kundeanmeldelse)

20,00 kr.125,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Tysk ridemagasin har kåret Stassek Equilux som det bedste plejeprodukt til hvide og lyse heste.

Hurtig rengøring af pels, manke og hale

Ideel til grå og andre lys-farvede heste, men også velegnet til støv på mørke heste.

Equilux er et unikt produkt til pleje. Det er muligt at rense pelsen, manke og hale inden for et par minutter, men uden de velkendte ulemper. Der er ingen grund til at vaske hesten før anvendelsen. Dette gør Equilux et ideelt produkt til den kolde tid af året, eller hvis hesten er tilbøjelige til at blive forkølet.

De upopulære gule pletter på grå og hvide heste eller laget af støv på mørke/brune heste forsvinder straks. Equilux sparer en masse pleje tid. Det tørrer hurtigt og hverken fedter eller lugter. De overfladeaktive stoffer fjerner pletter fx urin pletter eller misfarvninger af græs eller snavs og skaber en ultra skinnende pels og lange hår. Desuden får pelsen snavs-afvisende egenskaber i længere tid.

Equilux er absolut ikke-giftig og yderst skånsom mod huden. Hud og hår vedligeholdes mildt, huden kan stadig ånde.
Equilux indeholder næsten udelukkende naturlige ingredienser, der er under konstant kvalitetskontrol. Equilux indeholder ikke nogen unødvendige emulgatorer. Derfor er det nødvendigt at ryste godt før brug.

Tysk ride magasin Reiter Revue International har testet særlige plejeprodukter til hvide og grå heste og offentliggjorde resultaterne i juli 2014.

Og vinderen er… Stassek Equilux!
Testens resultat: Equilux lever op til sit navn. Det virker meget hurtigt og efterlader kun skinnende hvide hår. Efter påførslen og et eller to minutter derefter er restkoncentrationer nemme at fjerne med en børste. Pelsen bliver ren og blød.

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

 

Yderligere information

Vægt 500 g

1 anmeldelse af Equilux

  1. Bettina R. (verificeret ejer)

    super produkt – og super hurtig levering – altid en fornøjelse

Tilføj en anmeldelse af varen

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish