Myostem Protec

(3 kundeanmeldelser)

525,00 kr.

900 ml. Myostem Protect

Varenummer (SKU): P 20065 Kategori:

Beskrivelse

Myostem Protec beskytter din hests muskelceller.

Myostem Protec er et fodertilskud som styrker hestens muskelceller.

Det giver:

 • Tilfører essentielle anti-frie radikale enzymer: SOD, Katalase.
 • Giver et stort tilskud af klassiske antioxidanter: Vitamin E, chelateret selen.
 • Optimerer muskel omsætningen: Lysine, Magnesium.

For at beskytte muskelcellerne ved træning af hesten mod de frie radikaler er det vigtigt, at stimulere alle niveauer af antioxidanterne i kroppen.

Der er to typer af forsvar:

 1. Det endogene forsvar: Det enzymatiske som består af tre enzymer som hestekroppen producerer naturligt. Dette er SOD, Katalase og Glutathion peroxidase. Disse enzymer uskadeliggør frie radikaler inden de når at gøre skade.
 2. Det eksogene forsvar: Det forsvar som optages via foderkomponenter som f.eks. E-vitaminer. Disse komponenter uskadeliggør giftige sekundære frie radikaler.

Myostem Protec er det første produkt som stimulere begge disse forsvar hos hesten.

Myostem Protec anbefales i disse situationer:

 • Ved intensiv træning af din hest.
 • Ved muskelproblemer.

Dosering:

Flasken omrystes grundigt og der gives 30 ml dagligt i en måned.

Læs mere om Myostem Protect klik her>

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

 

Yderligere information

Vægt 1000 g

3 anmeldelser af Myostem Protec

 1. Sussi Mortensen (verificeret ejer)

  Nem hjemmeside, gode billeder, god og velformuleret tekst.

 2. Finn (verificeret ejer)

  Jeg købte produktet, da jeg ville prøve virkningen af E-vitaminet på en hest, der igennem flere år af uforståelige årsager har været meget meget sløv. Vi havde i to omgange fået taget en blodprøve 1. gang medio 2017. Denne blodprøve viste sig at CK var en hel del forhøjet samt AST. Vi prøvede med at give den et præparat med E-vitamin og Selen. Derefter en ny blodprøve i august 2017, der stadig viste forhøjede værdier af CK og AST men en anelse lavere. Dyrlægen mente at det skyldes at hesten uden motion stadig havde for meget mælkesyre. Derfor skiftede vi til Equibody build fra Equidan. Årsagen til skiftet var at vi ønskede et noget højere indhold af E-vitamin pr. døgndosis ml. 2500 – 5000 enheder. Dette skulle hjælpe på dette problem. efter en behandling på denne måde igennem 1 år uden nævneværdig forbedring af energien på hesten giv vi i tænkepause og tog en ny blodprøve i September 2018. Denne blodprøve viste at CK var nu i normalområdet ALB var lettere forhøjet og AST lå på 1700 at stærkt forhøjet. Selen var meget let forhøjet, hvilket kan tilskrives at produktet også indeholder Selen. Dyrlægen kunne forklare umiddelbart hvorfor hesten var så energifattig, som tilfældet er. Og kunne ikke komme på en ide om diagnose eller behandling. Da jeg for et år siden faktisk talte om DMSO med en dyrlæge at det muligvis kunne hjælpe, fandt jeg frem til det “renere” MSM . Se videre under MSM

 3. Anonym (verificeret ejer)

  Godt produkt

Tilføj en anmeldelse af varen

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish