4Cyte Epiitalis Forte

(56 kundeanmeldelser)

847,50 kr.3.275,00 kr.

Produkt med mulighed for ekspres forsendelse.

Varenummer (SKU): P 20161 Kategori:

Beskrivelse

4Cyte Epiitalis® Forte – Et Effektivt Ledprodukt til Heste

Introduktion:

Velkommen til en ny æra inden for ledpleje til heste med 4Cyte Epiitalis® Forte. Dette revolutionerende produkt har vist lovende resultater i forsøg og er nu tilgængeligt på markedet.

Aktiv ingrediens:

Hovedingrediensen i 4Cyte Epiitalis® Forte er et olieholdigt ekstrakt fra Thujakoglernes frø. Denne unikke sammensætning er specielt udviklet til at understøtte en velfungerende ledfunktion hos heste.

Anvendelse:

4Cyte Epiitalis® Forte leveres som en lys gul, olieholdig gel, der let doseres fra en tube med en sprøjte. Den kan enten blandes i foderet som topdressing eller indgives direkte i hestens mund.

Dosering:

For at opnå optimale resultater anbefales det at starte med en dosis på 8 g pr. dag i de første 14 dage. Herefter kan dosis reduceres til 4-6 g pr. dag. Det er vigtigt at ryste tuben grundigt inden brug for at sikre en jævn fordeling af produktet.

Opnå en velfungerende ledfunktion hos din hest med 4Cyte Epiitalis® Forte. Giv din hest det bedste grundlag for optimal bevægelighed og komfort.

 

Sådan giver du din hest Epiitalis Forte:

Læs om en afprøvning af 4Cyte Epiitalis Forte her>

Læs om et dobbelt blindforsøg med 4Cyte Epiitalis Forte og heste her (På engelsk)>

Se brochure her>

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

Yderligere information

Vægt N/A
Toksikologi

Da Epiitalis Forte er udviklet i både en human og
veterinær udgave, er der lavet omfattende toksikologiske
studier. Der er dog ikke lavet undersøgelser på
drægtige eller lakterende hopper.

56 anmeldelser af 4Cyte Epiitalis Forte

 1. Jens (verificeret ejer)

  Det lader til at vores gamle pony er blevet 7 år yngre. 🙂

 2. Rikke Bohde (verificeret ejer)

  Min hest fik for knap 2 år siden en alvorlig skade – fik trådt en gren ind i benet, som knækkede af, så denne penetrerede ringbåndet og sad og hakkede ind i den dybe bøjesene. Desværre var der ingen synlige tegn udvendig, så grenstykket blev først opdaget ved operation.

  Efterfølgende var der en meget lang genoptræningsperiode og først et år efter, kunne jeg langsomt starte ridning op. Hun har ikke efterfølgende været halt, men jeg syntes nogle gange, at jeg kunne ane, at hun aflastede benet lidt og virkede en smule stiv, når hun havde ligget eller stået længe.

  Epiitalis har helt sikkert haft en god effekt! Jeg har brugt 2 andre tilskud tidligere og har nu skiftet dem ud med Epiitalis. Jeg ser generelt en større smidighed, ingen aflastning, og hesten virker glad og godt tilpas.
  Som sideeffekt kan nævnes, at I de 3 år jeg har ejet hesten, har den haft en “klikkelyd” i højre ben, dette er faktisk også helt forsvundet.

 3. Vicky Dam (verificeret ejer)

  Jeg har købt nogle gange hos Gærum Dyreklinik, og er ganske godt tilfreds med det lille MEN, at jeg godt kunne ønske varen blev pakket og sendt hurtigere.

 4. Margit Linnebjerg (verificeret ejer)

  Er sikker på, at det er et godt produkt – men som med al medicin eller tilskud er virkning individuel. Jeg bruger det faktisk på mig selv som nummer jeg ved ikke hvad af forskellige midler, som skulle virke på ledsmerter – ømme knæ, albue og skuldre. Jeg har taget de anbefalede 2 ml dagligt i 3 uger nu, men for mig har det desværre ingen effekt endnu. Jeg fortsætter ufortrødent til midlet er brugt op – det kan jo være, jeg bare er langsomt optagende!
  Emballagen er ret upraktisk og midlet er svært at få ud af posen. Jeg har fået en ny sprøjte (tak for det), da jeg troede der var noget galt med den medfølgende – men jeg har samme problemer med den nye. Jeg forstår ikke problemet, da midlet er en gel – men sprøjten hiver luft ind, så jeg skal klemme hårdt på posen, samtidig med at jeg hiver stemplet tilbage for at suge – kunne godt bruge en ekstra hånd til det job.
  Gærum Dyreklinik skal dog have stor ros for utrolig hurtig levering og flere forsøg på at vejlede og besvare spørgsmål

 5. karina minch poulsen (verificeret ejer)

  Min 21 årige hoppe , er med alderen blevet noget stiv benet, men faldt over dette, og hun har nu fået det i 2 mdr. Hun er fuldstændig en helt anden, løber på fold sammen med de unge, er frisk når hun skal på fold, så 5 stjerner herfra. Det for vildt en forandring.

 6. Janni D. (verificeret ejer)

  Super service både med bestilling, levering og efterfølgende spørgsmål ?

 7. Jette (verificeret ejer)

  Jeg købte Epiitalis Forte, fordi min hest udviste diffuse symptomer, der kunne tydes som gigt. Min hest blev hurtigt gladere, friere i bevægelsen og fik gålysten tilbage. Nu kan man bedre se, hvad det væsentligste problem ser ud til at være, og jeg venter nu på at få udredt hesten.

 8. Anonym (verificeret ejer)

  Hurtig levering. ?

 9. Janni D. (verificeret ejer)

  Det er en fornøjelse at handle med jer hver gang?

 10. Anonym (verificeret ejer)

  Virker fint og generer ikke maveslimhinden

 11. janni høj (verificeret ejer)

  ?

 12. Anonym (verificeret ejer)

  Helt forrygende effektivt

 13. Anonym (verificeret ejer)

  brugt produktet efter anbefaling fra dyrlæge gennem to år, bruges til islandsk hest med spat i bagbenene mener det har effekt da han går ubesværet på hyggeniveau.

 14. Tina Kirstine Vestergaard (verificeret ejer)

  Min hest har fået fjernet griffelbenet efter et voldsomt spark og er blevet anbefalet dette produkt da hun med sikkerhed vil udvikle gigt pga anderledes belastning. Hun har fået det i Ca 2 mdr nu og er fantastisk velgående ??

 15. Janni Dalsgaard (verificeret ejer)

  Super service og hurtig levering

 16. Laila (verificeret ejer)

  Jeg har burgt dette produkt på egen krop og jeg er total begejsteret hvor godt det virker. Jeg er igang men uddannelsen hos dansk hovbeskæere skole og der skal vi igennem en del heste før vores eksamen. Jeg gav den god gas med at nå at få beskåret de heste det krævende at få ind på sin log. Min krop er ik vandtil den slags arbejde så jeg kunne virkelig mærke mine led på en dårlig måde. Ned af trapper om morgen var som om jeg var en damle på 90 :'(. Men så begyndte jeg at tage 1 ml pr hest jeg beskare og 2 ml dagen efter og hvis jeg kunne mærke mine knæ så tog jeg bare et par ml mere. Det har gjort jeg ingen smerter i mine led havde og jeg kunne gå normalt ned af trapperne morgen efter beskæring af 4-5 heste. Så dette produkt hjalp mig super meget under optræning til at kunne tage flere og flere heste uden at have ondt i ledene men kun være muskel øm 🙂

 17. Straight Horse (verificeret ejer)

  God service, hurtig levering. Ville ønske man kunne vælge erhvervslevering. Produktet brugt som supplement til stamcelle og PRP behandling. Hesten får 8 ml hver dag. Jeg er på 2. Pakke, hesten endnu ikke rengående men bedring. 4 stjerner fordi jeg ærligt endnu ikke ved om det gør en forskel.

 18. Karoline W. (verificeret ejer)

  Genialt produkt! Hurtig levering !

 19. Anonym (verificeret ejer)

  superhurtig ekspedition god hjemmeside

 20. Anonym (verificeret ejer)

  Altid hurtig levering

 21. Helene Nedergaard (verificeret ejer)

  bruges til en ældre hoppe der er gigtplaget

 22. Anonym (verificeret ejer)

  Super godt, rigtig god service og ekspedering☺️

 23. Kathryn tassi (verificeret ejer)

  Syntes det er svært at få ud af posen meget tykt .har givet det i 3 dage nu så jeg vil vende tilbage og fortælle om det virker bedre end Vetroflex

 24. Maria (verificeret ejer)

  Hurtig levering og hurtig service.
  Har handlet her flere gange, og det går altid hurtigt med levering.
  -Prisen er dog lidt til den dyre side synes jeg.

  Har dog ikke kunnet se en mærkbar forbedring ved min hest, men har også kun brugt i 1 x 250 ml, og tænker at man nok skulle bruge det over en lidt længere periode.
  Den mulighed havde jeg desværre ikke.
  Hesten spiste det gladeligt i sit foder, og duften er sødelig. Duften forbinder jeg med vindruer, eller Sun Lolly med vindrue smag 🙂

  Produktet i sig selv er lidt bøvlet at håndtere, men når man først har fået taget på det, er det nemt.
  Kodeordet er at klemme på posen, så der kommer så lidt luft med så muligt. Nogle gange er det lidt frem og tilbage med indholdet, før man har en sprøjte der ikke indeholder luftbobler. Husk at rul posen op med evt. en klemme, i takt med at indholdet bliver brugt, så er det nemmer at få ud.

 25. Nanna H. (verificeret ejer)

  Fra jeg bestilte til jeg modtog gik der kun 2 dage. Hurtigt og effektivt. Om det virke, ved jeg endnu ikke ????

 26. Susanne S. (verificeret ejer)

  Super hurtig levering. Bruger det i snart 3 uger nu og kan se en bedring hos min hest. Oveni elsker den åbenbart smagen, der bliver ikke sorteret fra ???????? som med andre produkter

 27. Anonym (verificeret ejer)

  Virkeligt godt produkt

 28. Kathryn tassi (verificeret ejer)

  Svær at få ud af posen til at begynde med … det er det bedste produkt jeg har prøvet på min hest som har spat i v/bagben

 29. Sarah P. (verificeret ejer)

  Ekstrem hurtig levering!

 30. Lise Skaaning Hansen (verificeret ejer)

  Dejlig hurtig ekspedition

 31. Anonym (verificeret ejer)

  Hurtig modtagelse og super produkt mærkbar forskel under lang transport og daglig træning

 32. Maja Line Schnügger (verificeret ejer)

  Fungere godt

 33. Birgitte L. (verificeret ejer)

  Hurtigt levering

 34. Birgitte Larsen (verificeret ejer)

  Som altid hurtig levering

 35. Iben (verificeret ejer)

  det bedste til min gamle springhest

 36. Anonym (verificeret ejer)

  Nem hjemmeside og meget hurtig levering. Hvis vi fremover skal have 4cyte, vil vi handle hos Gærum Dyreklinik igen

 37. Mikkel Jørgensen (verificeret ejer)

  Hurtig levering

 38. Yvonne (verificeret ejer)

  Fantastisk produkt til en ældre hest med begynde slidte led.

 39. Iben D. (verificeret ejer)

  Bedste produkt til min gamle springhest

 40. janni høj (verificeret ejer)

  Godt produkt

 41. Katrine H. (verificeret ejer)

  Effektivt smertelindrende led tilskud, min hoppe var bedre allerede efter 3 dage

 42. Katrine H. (verificeret ejer)

  Genialt produkt 👌🏽

 43. Helle Handll (verificeret ejer)

  God pris og hurtig levering.

 44. Anonym (verificeret ejer)

  Super fin

 45. inge h. (verificeret ejer)

  godt produkt til hest med spat, hurtig levering

 46. Katrine (verificeret ejer)

  Eneste produkt jeg har kunnet mærke virkelig god effekt af

 47. Iben D. (verificeret ejer)

  Bedste til min gamle springhest

 48. Anonym (verificeret ejer)

  👍🏽👍🏽👍🏽

 49. Katrine (verificeret ejer)

  bedste ledprodukt på markedet

 50. Iben (verificeret ejer)

  Bedste produkt til min gamle spring hest. Sikre smidighed

 51. Anonym (verificeret ejer)

  super effektivt

 52. Anonym (verificeret ejer)

  👌🏽 Super

 53. Anonym (verificeret ejer)

  Min islænder på 23 år er virkelig haft gavn af 4cyte – han er blevet dejligt smidig

 54. Anonym (verificeret ejer)

  👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽

 55. Anonym (verificeret ejer)

  top ledprodukt

 56. Susanne Madvig (verificeret ejer)

  Super hurtig levering 🤩

Tilføj en anmeldelse af varen

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish