Slimløsende middel til hund med bronkitis

Hund med bronkitis

Message:
Jeg har en forespørgelse på hvilken hostestillende medicin i ville anbefale, der kan anvendes som slimløsende til en hund med bronkitis på 25kg.

Da både noskapin og bisolvon er taget af markedet herhjemme.

Min gode gamle dyrlæge er stoppet og jeg har fået en ny, derfor kunne det være interessant at høre Jeres anbefaling, for at
se om det matchede nogenlunde med det præparat og dosis min nye dyrlæge har givet.
Håber I vil give Jer tid til dette.
Venligst
Diana

Hej Diana

Hvilken behandling jeg ville give din hund ville afhænge af hvad jeg fandt på en undersøgelse af hunden. Jeg kan derfor ikke give dig et fuldgyldigt svar på dit spørgsmål. Men helt generelt så ville man være nødt til at benytte præparater som er udviklet til mennesker, da der ikke er fremstillet specielle slimløsende produkter til hunde.
Mucomyst kunne f.eks. være et godt bud.

Med Venlig Hilsen

Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik.