Sporal D og Equiline MK salve samtidig?

Skal Sporal D og Equiline MK salve bruges samtidig?

Hvilket produkt vil du spørge om?
Sporal D og Equiline MK salve

Skriv dit spørgsmål her:
I sælger disse produkter som samlet tilbud. Anvender jeg dem samtidig  ved mukbehandling.? Jeg har en hest med muk i 3 ben. Jeg ville bestille SporalD, mens så tilbuddet . Nu er jeg i tvivl om jeg  skal bruge begge dele.
Jeg håber I kan svare hurtigt, da jeg gerne vil have bestilt med det
samme.
Mvh Kirsten

Hej Kirsten

MK salven skal du kun bruge hvis der err store genstridige skorper på hestens muk. I så fald anvender du først MK salven indtil skorperne er væk (ofte 2-3 dage). Herefter bruger du Sporal D shampooen.

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik.

Tak for dit meget hurtige svar.
Jeg har bestilt begge produkter.
Blot et spørgsmål mere. Hvor stort er store genstridige skorper?
På det ene bagben er der skorper og lymfeudtræk hver dag. Størrelsen er ca 5 gange 5 cm.
Mvh Kirsten

Hej igen

Hvis du er i tvivl kan du altid bruge MK salven først.

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik.