Mundkurv til hund der ødelægger alt

Min hund bider og spiser alt – hvilken størrelse mundkurv skal jeg vælge til hunden?

Fra:

Malene

Produktets navn som du ønsker oplysninger om

Mundkurv

Besked:

Hej. Jeg har kigget på jeres mundkurve i plast. Jeg har en blanding af en cocker og en springer spaniel. Han er en lille smule større end en cocker, men ikke så stor som en springer. Mon en størrelse 6 vil passe ham?

Kan hunden åbne munden inde i mundkurven? Jeg skal ikke bruge den, fordi han bider, men fordi han spiser ALT, hvilket nu har resulteret i hjerte-lungeorm …

Håber, at I kan hjælpe.på forhånd tak.

Vh malene

Hej Malene.

Jeg tror du skal vælge en størrelse 7, da det er bedre, at mundkurven til dinMundkurv plast hund er lidt for stor end lidt for lille.

Hunden kan godt åbne munden i et vist omfang inde i kurven. Jeg anvender den selv til min Golden Retriever også fordi den ødelægger alting.

Det går rigtigt fint, du skal bare gøre det til en god oplevelse for hunden at få mundkurven på og af. Min sidder og logrer fordi den får kærlig opmærsomhed med på vejen, når mundkurven sættes på og igen når mundkurven tages af.

Du får lige et link til mundkurven her>

Skulle du få købt en forkert størrelse, har du jo altid 14 dages returret i Danmark, når du køber på internettet og det gælder selvfølgelig også i vores netbutik.

Med Venlig Hilsen

Ole B. Jensen

Gærum Dyreklinik.