Mavesår hest – Gastroguard eller Succeed

Gastroguard eller Succeed pasta?

Hej Ole,
Jeg har ad flere omgange købt Pronutrin til en af mine heste med mavesår.
Han fik konstateret mavesår for ca et år siden – alvorligt helt ud i 12 finger tarmen- gastrogard og antepsin i forbindelse med jeg selv skulle gennem en større operation holdt han fri indtil juni måned 2017. Derefter langsomt i gang da jeg ikke selv kunne ret meget. Indtil oktober måned var han på fold minimum 12 timer dagligt – – fra oktober indtil nu minimum 8 timer.
Han blev erklæret rask i juli måned men desværre holdt det ikke så længe. I december blev der konstateret let irritation i mave ogtarm og han blev sat på Antepsin. Gastrogard skulle ikke være nødvendigt i denne omgang.
KVL har anbefalet at efter endt medicin kur skulle han have 4 uger med Pronutrin.
I går var han til kontrol og der er stadig sår tilbage.
Så nu står den på både Gastrogard og Antepsin igen.
Jeg har søgt lidt på nettet for at få yderligere oplysninger og der kan jeg se at du er ret aktiv mht til mavesår.
Du nævner blandt andet en kur med succeed som et alternativ til Gastrogard – har jeg forstået det korrekt?
Jeg tør ikke ændre fra Gastrogard til Succeed før jeg har hørt din holding.
Jeg håber at høre fra dig.
Med venlig hilsen
Annegrete
Hej Annegrete

Ja, det er korrekt, at jeg har set helt fantastiske resultater på mavesår hos heste med Succeed pasta. Men Gastroguard er nu også godt. Jeg synes du skal gennemføre den kur med Gastroguard som KVL har ordineret. Så kan du følge op med Succeed pasta bagefter.

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen