Kan en hund blive deprimeret?

Hund blevet deprimeret på en nat.

Hvad vil du spørge om?
Hund deprimeret

Skriv dit spørgsmål her
Hejsa… Kan en hund blive deprimeret på en nat…?

Hej Mathiias 

Ja, det er jeg ikke i tvivl om. Men har du oplevet det? Hvordan er din hunds depression kommet til udtryk og i hvilken forbindelse?

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik.

Hejsa igen… hun er af racen puli… 2.5 år gammel og hun er steriateret… I torsdags blev hun klippet helt ned, da den lange pels efter min mening er dyrplageri… Har prøvet det med min store hanhund…
Og hun har altid været meget hænget på mig… Men efter fredag morgen har det været helt extremt… Hun klæber totalt 24/7… Samtidig kan jeg se på hendes øjne at hun ser helt sørgmodig ud… Det skal lige siges at vi lige har haft et kuld hvalpe… Ikke på hende, men på min anden tæve… Så huset har været fuldt…

Hej Mathiias

Jamen så er der jo et par gode grunde til at hun kan ændre adfærd. Både det st hund er blevet klippet og at hvalpene er flyttet. Så har hun ekstra brug for dig. Du skal se, det bliver nok bedre i løbet af relativt kort tid, når hun ikke er ældre.

 

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik.

Det er fint nok, da jeg er på førtidspension… Så jeg er altid hjemme… Vil jo bare gerne have at hun har det lige så godt som muligt.,, men tak for info