Hund sutter på sine egne patter

Nervøs drægtighed m.m. hos hund.

Har en lab som er 9 år gl. og hun sutter uafbrudt på sin patter hvor
der kommer mælk ud. er det normalt??

Skriv dit spørgsmål her
Tak fordi du ikke svaret å mit spørgsmål jeg sent igår. Hvorfor har du sådan et formular og så svarer ikke ???

Hej Harry
Der er tale om en gratis service jeg yder helt uden nogen betaling. Hvis du læser siden igen står der, at vi forsøger at besvare henvendelser indenfor et døgn. Du sendte dit spørgsmål kl 13.28 i går og brokker dig nu over manglende svar her kl 7.11. Det er jo under et døgn, men på trods af dette vil jeg da gerne hjælpe dig.
Læs selv:
Det er ikke normalt, men er det en patte eller alle dens patter den sutter på og hvor gammel er den?

 

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen

Undskyld det var ikke ment som brok bare en bekymrede hundeejer og talt men en mens du var ud, da jeg ringet, at du vil svar sener den dag eller om aften. Tror der er den en pat men ikke sikker. Hun bliver 10 År Jan 2017 og har havde sidste løbetid i Juli.

MVH
Harry
Hej Harry
Hvis det kun er en patte bør du tage til dyrlægen med hende, da hun nok så har brystbetændelse eller evt. noget andet der generer hende.
Det er de 4 bagest patter. Når jeg trykker på hver af dem kommer der mælk ud.

Hej Harry

Når det er flere kirtler det drejer sig om er hund med stor sandsynlighed nervøs drægtig. Dette ville også passe med, at hun har været i løbetid i juli.
Når hunde er nervøse drægtige opfører de sig typisk som drægtige hunde med mælkeproduktion og det hele. Den nervøse drægtighed kan stoppes med et middel der hedder Galastop. Dette skal du til dyrlæge med hunden for at få ordineret. Foretager du dig ikke noget vil den nervøse drægtighed dog også ophøre af sig selv typisk efter et par måneder.
Det er dog ikke hensigtsmæssigt at din hund sutter på sig selv. Det vil jeg anbefale at du forhindrer den i, da det i yderste konsekvens kan give anledning til brystbetændelse. Vil anbefale, at du sætter en krave på hende i en periode.
Du kan f.eks. bruge sådan en af de kraver som du kan finde på dette link her: