Hjerneblødning hund?

Hunde kan også få en hjerneblødning.

Hvad vil du spørge om?
Sygdom schæferhund

Skriv dit spørgsmål her
Hej. Jeg har en schæfer der er 11 1/2 år gammel. Fredag aften ville han rejse sig, for at lægge sig anderledes, men han væltede og kunne ikke komme op igen, hans øjne flakkede fra side til side og han virkede svimmel/desorienteret, kastede op en enkelt gang. Da han skulle ud at tisse kunne han ikke holde balancen og skulle støttes ogsådan var det også lørdag..

Søndag morgen da han skulle ud kunne han gå selv, dog stille og roligt og øjnene flakkede ikke mere og humøret var meget bedre. Har spist og drukket alle dage. I morges(mandag) var den gal igen og han kunne slet ikke gå uden støtte og så var det endda svært, han har kastet op og vil ikke spise og drikke. Han virker igen lidt svimmel og det er som om, athovedet hælder lidt på skrå..

Jeg har kontaktet min egen dyrlæge, som selvfølgelig vil se ham, men jeg er bange for at han bare vil aflive ham, fordi han er gammel, så vil lige høre, om du kan vurdere ,hvad han evt. fejler og om det lyder som om, at han er så syg, at han skal aflives.

Han virker ikke til, at ha’ ondt. Inden han holdt op med at drikke, har han den sidste uge, drukket meget mere end normalt og deraf og tisset rigtig meget hver gang han er ude.

På forhånd
mange tak for svar. Venlig hilsen Joan

Hej Joan

Ud fra din beskrivelse tyder alt på, at din hund har fået en hjerneblødning. Du skal tage til dyrlægen med ham. Hvorvidt han kan komme sig er svært at svare på, men din dyrlæge har noget medicin som er værd at prøve.
Det er ikke ensbetydende med en aflivning, at en hund har fået en hjerneblødning. Af og til kan de komme sig godt ovenpå sådan en omgang, så afsted med jer til dyrlægen.

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik.