Canosan hvornår virker det ?

Canosan Pellets – hvor lang tid inden effekt på halt hund ?

hej jeg bestilte produktet Canosan hos jer for omkring 4 dage siden og min

Canosan-pellets

Canosan pellets

hund der er omkring 2 til 3 år har været på det lige siden

grunden til jeg begyndte var at han var begyndt og halte svagt på det ene forben . Han kan gå og støtte på det og han har før haft nongen små problemer med hans led da han er en Rotwailler. kan sige sige mig om det er alvorligt eller canosanen vil hjælpe og hvor lang tid går der før det hjælper ??? ville lige høre jer ad inden jeg tager ham til dyrelæge og begynder på det helt store

mvh Siras

Hej Siras.

Med hensyn til Canosan er det virksomme stof heri glykosaminoglycaner i naturlig form. Man forventer generelt en langsomt indsættende effekt af disse stoffer på hundens halthed. Tidsrummet er her ofte 1 til 2 måneders behandling før man kan vurdere den fulde effekt på hundens halthed. Effekten opstår selvfølgelig gradvist inden for dette tidsrum.

Af og til får vi dog også tilbagemeldinger om en meget hurtigere og umiddelbar effekt af produktet, men det er ikke noget, man kan forvente i hvert enkelt tilfælde. Når du blot har brugt det et par dage skal du nok slå koldt vand i blodet og give det lidt længere tid.

Canosan Pellets finder du her>

Med Venlig Hilsen

Ole B. Jensen

Gærum Dyreklinik.