Equifix Triplex

15,00 kr.99,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Equifix Triplex Læder Pleje

♥ Fedt-og olie-fri

♥ Til glat, ru og nubuck læder

Fra nu af er det en fornøjelse at rense ridestøvler, sko, seletøj og endda lædertøj og møbler. Glem alt om grimme pletter på dine sko, samt om pletter på din lædermøbler eller din yndlings læderjakke. Du kan også glemme alt om den besværlige polering af overskydende fedt og olie efter rengøring af sadlen eller af din lædersofa, dine læder bilsæder, din motorcykel sadel eller lænestol.

Equifix Triplex kombinere flere læderplejeprodukter i ét. Equifix Triplex har følgende overordnede egenskaber: Det fjerner sved, snavs og saltkrystaller fra læder. Det trænger dybt ind i kapillær strukturen på læderet, men uden at blokere porerne. Og frem for alt: Det indeholder ikke nogen fedt eller olie!

Equifix Triplex øger stabiliteten af læder i træk og tryk retning og så sikrer det en lang levetid på dine lædervarer. Læderfibrene får et effektiv beskyttende lag og er vandtæt efter behandlingen. Farverne er opfrisket. Eftersom Equifix Triplex er fedt-fri, vil der ikke være nogen forurening af dit tøj af fedtaflejringer.

Dette er især vigtigt for konkurrence ryttere, der ønsker at rense deres sadel mellem to dele af en konkurrence. Men det gør det også meget velegnet til lædermøbler, og naturligvis lædersæder i bilen og lignende.

Equifix Triplex er velegnet til glat og ru læder, samt nubuck læder.

Equifix Triplex anbefales til lædermøbler i biler, motorcykel sæder eller ethvert læder møbler i dit hus eller din bil.

Anvendelse:

Anvendes på læderet med en blød klud. Lad Equifix Triplex arbejde i kort tid og tør derefter overskydende læderpleje forsigtig af med en ren klud. Afprøv altid på et skjult område først!

HAR DU SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, KAN DU STILLE DEM HER>

 

Yderligere information

Vægt 800 g
Produkt

500 ml Equifix Triplex, Pumpe til Equifix Triplex

error

Del gerne dette med dine venner :)

da_DKDanish