Boxer hvalp med maveproblemer

Hermed en lille succeshistorie fra det virkelige liv…

Odin er en bokser-hvalp, som har fået en lidt hård start på livet.

 

I starten af marts flytter Odin til sit nye hjem og er en glad lille buttet hvalp. Efter et par dage hos de nye ejere går det første gang galt med maven. Odin kommer til dyrlægen og bliver sat på skånekost mm. Da maven ikke helt vil blive i orden, testes han også for parasitter i tarmkanalen, men alle tests er negative. Derfor kommer han tilbage på et alm. kvalitetsfoder fra dyrlægen da skånekost ikke er at foretrække over en længere periode til hvalpe.

 

Herefter følger et forløb med flere perioder med dårlig mave, især om natten. Odin tager desuden ikke rigtigt på. Testes endnu engang negativ for mave-tarm parasitter, men da der fortsat er meget uro med maven skiftes han tilbage på pasta med mælkesyrebakterier samt Protexin Pro-fibre og skånekost.

 

I starten af maj kommer vi i kontakt med Odins ejere via vores forhandler Hjørring Maskincenter, som er ved at være meget frustrerede. Der er kommet lidt mere ro på maven efter opstart på Protexin Pro-fibre, men selvom Odin kun får kvalitetsfoder, kan hans mave ikke klare andet end skånekost.

 

Sådan så Odin ud da vi så ham første gang

Vi beslutter os for at prøve kræfter med ProBiotic LIVE PUPPY, men da forløbet har stået på så længe, vurderer vi at Odin skal hjælpes rigtig godt fra start, og derfor starter vi ham op på Protexin Cobalaplex 1 x dagligt samtidig med at han skifter over til Probiotic LIVE hvalpefoderet. Han fortsætter desuden på Pro-fibre.

 

I løbet af de første 14 dage kommer der helt ro på maven. Efter en måned er Odin helt på dupperne, spiser gladelig det nye foder og begynder så småt at tage på. Efter endnu en måned introduceres godbidder af kogt kylling til træning, hvilket hans mave også tolererer rigtig fint.

 

Odin er i dag kun fodret med ProBiotic LIVE PUPPY uden tilskud af nogen art. Han er blevet en rigtig flot fyr fuld af energi og hans mave fungerer fint