Behandling af forstoppelse hos kat

Forstoppelse og samtidig overvægt hos kat, hvilket foder bør man så vælge?

Hej,

Jeg har læst på jeres hjemmeside, at i anbefaler Specific FRD/FRW (Weight Reduction) både i tørfoder og vådfoder til katte som er overvægtige, men også til katte som får forstoppelse. Da jeg har haft problemer med, at min kat får forstoppelse, ville jeg gerne skifte foder (bruger nu Specific FXD Adult). Jeg ville blot høre hvor ofte i anbefaler, at katten skal have Specific FRW weight reduktion vådfoder ved siden af tørfoderet? Og vil jeg kunne fodre min kat med dette foder resten af dens levetid, eller skal det tages som en kur?

Jeg har en Maine Coon kat på 11 år, der er lidt overvægtig, og som har problemer med forstoppelse ind i mellem.

Det er dette her jeg har læst på jeres hjemmeside>

Mvh. Røskva

Hej Røskva

Hvis din kat er overvægtig og samtidig har tendens til forstoppelse er Specific FRD eller FRW det helt oplagte valg til din kat. I dit tilfælde vil jeg anbefale, at du fodre din kat

Specific FRD 2,0 kg

Specifik FRD (Weight reduction) til katte med overvægt og forstoppelse

hele tiden med Specific FRD/FRW. Katten kan sagtens leve af det alene, da det indeholder alt hvad din kat har brug for og så med færre kalorier end det normale voksen foder Specific FXD. Det er jo samtidig også godt mod forstoppelse hos katten.

Mængden af dagligt foder afpasses efter hvor tyk eller tynd katten er. Der er fuld vejledning på pakningen.

Venlig Hilsen

Ole B. Jensen

Gærum Dyreklinik.

Okay, tusind tak for svar! 🙂

Men bare lige for at være helt sikker, vil det så sige, at det er lige meget om jeg fodrer med Specific FRD eller FRW? Jeg skal ikke fodre med begge dele? (Så min kat fx får tørkost (Specific FRD) morgen og aften, men så nogen gange ved siden af også får vådfoder – altså Specifc FRW)? (Jeg går ud fra at Specific FRW er vådfoder pga. den emballage maden er i, men det står ingen steder, så det er bare en antagelse).

Mvh. Røskva

Hej Igen

Du kan bruge Specific FRD og Specific FRW i flæng. Det er i princippet det samme foder, FRD er tørfoder og FRW er vådfoder.

FRD står for Feline reductional diet (slankekost til katte). FRW står for Feline redutional wet diet (slankekost som vådfoder til katte).

Med venlig hilsen

Ole B. Jensen

Gærum Dyreklinik

Okay, super. Mange tak for svar.

Mvh. Røskva