Zylkene til kat

Zylkene kat.

Hvis I skulle komme til et parti Zylkene med en god pris, er jeg meget interesseret i at anbefale det videre til mine kattekunder i min lille kattepension.

Jeg har for første gang i år (efter 25 års lærergerning og 18 års kattepension) mødt Zylkene, og jeg har prøvet det på to katte, der i den grad har haft søm i poterne gennem mange år,og det har betydet at jeg er blevet sparet for en hel del rifter i år. Men det væsentligste er selvfølgelig, at kattene tydeligvis har haft det meget bedre. Jeg kan selvfølgelig ikke give kattene Zylkene på egen regning, idet jeg vist er Danmarks billigste kattepension, men hvis I er med på den, vil jeg anbefale Gærum Dyreklinik varmt.

Venlig hilsen Inge

Hej Inge

Har set på din fine hjemmeside. Med hensyn til zylkene er det også min erfaring, at det har rigtig god effekt på kattene. Jeg har personligt været lige så overrasket over den gode effekt som du har været.
Med hensyn til et parti Zylkene til nedsat pris kan det nok ikke lade sig gøre, at presse vores leverandør mere. Vi har i forvejen nok den laveste pris på zylkene i Danmark. Men får du brug for en større mængde på en gang er vi da til at snakke med. I så tilfælde kontakter du os blot. Håber selvfølgelig, at du alligevel vil anbefale vores netbutik til dine kunder, da vi altid bestræber os på at have de laveste priser uanset, hvilket produkt det gælder til katte.

Se Zylkene til katte her>

Med Venlig Hilsen
Ole B. Jensen
Gærum Dyreklinik