Vildkat der sulter

Foder til vildkatte og gratis dyrlæge hjælp til hjemløses hunde.

Kære Gærum Dyreklinik

Jeg undskylder på forhånd, hvis i har modtaget denne mail før.
Jeg er i den situation, at der holder 5-6 vildkatte til ved mit boligkompleks. Mit nabo har i lang tid fodret dem, men er stoppet med det, hvilket gør at kattene desværre sulter nu. Jeg gør hvad jeg kan for at de ikke skal gå sultne rundt, men med en SU indkomst er det meget begrænset hvad jeg har råd til.
Jeg har endelig fået overtalt min vicevært til at de skal indfanges og afleveres på et dyreinternat, men han ridder desværre ikke samme dag han sadler – dog rykker jeg ham mindst en gang om ugen og forhåbentlig sker der snart noget i sagen.

I mellemtiden synes jeg ikke at vildkattene skal lide som de pt. gør, og jeg vil derfor høre om i evt. ligger inde med noget nylig udløbet kattefoder, bøjet dåser eller lign. som i kunne have lyst til at donere?

Jeg håber at høre tilbage fra jer.
Godt nytår!

Kærlig hilsen

Sisse

Hej Sisse

Nej vi ville egentligt gerne. P.t. koncentrerer vi dog vores indsats på at hjælpe de hjemløse i Frederikshavns Kommune, som har hunde. Vi har skaffet foder til hundene og yder gratis dyrlægehjælp til deres hunde.

Din indsats for kattene er jo rigtig god. Jeg vil opfodre dig til at tage kontakt til kattens værn eller falck/kommunen, som sikkert kan hjælpe dig og ikke mindst kattene.

Med Venlig Hilsen

Ole B. Jensen

Gærum Dyreklinik.